Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Dansk og svensk arbejdstøj side om sideTakket være en omstrukturering kan danske kunder snart købe produkter fra begge brands.

Dansk og svensk arbejdstøj side om side

Kansas og Fristads gør sig klar til at blive markedsført som én organisation med et stærkt produktportefølje fra to velkendte brands inden for arbejdstøj i Europa

Del artiklen på

Fristads Kansas blev i henholdsvis 2017 og 2018 relanceret som to selvstændige brands, Fristads og Kansas, med eksklusivitet på deres hjemmemarkeder. De to brands vil nu dele back-end-funktioner i Fristads’ svenske hovedkvarter og arbejde som én effektiv organisation, mens forhandlere får adgang til både Fristads’ og Kansas’ brede sortiment:

- Denne ændring er en win-win for virksomhederne og forhandlerne, siger Anders Hülse, der er administrerende direktør hos Fristads AB:

- Det åbner op for nye markeder for både Fristads og Kansas og giver vores forhandlere og slutbrugere et endnu mere fyldestgørende udvalg af førsteklasses arbejdstøj at vælge imellem.

Fristads er det svenske brand med et komplet sortiment, der har specialiseret sig i arbejdstøj med høj synlighed, brandhæmmende tøj samt tøj til byggeri og konstruktion, industri og service. Fristads er desuden markedsleder inden for arbejdstøj, når det gælder bæredygtighed, og er kendt for sin miljødeklareret Green-kollektion. Kansas er et specialiseret dansk brand med fokus på industri og byggeri. Kansas’ positionering bygger videre på brandets status i Danmark og Tyskland.

Produktsortimenterne fra både Fristads og Kansas er blevet analyseret og tilpasset til at supplere hinanden fremfor at konkurrere med hinanden. På denne måde får begge brands mulighed for en stærk positionering på markedet for arbejdstøj.

Som en del af omstruktureringen flytter Kansas’ kontor i Odense til en mere central beliggenhed ved årets udgang. Det nye kontor vil omfatte et helt nyt showroom, hvor både produkter fra Fristads og Kansas vil blive fremvist. Visse administrative funktioner flytter til det svenske hovedkvarter, mens Kansas’ salgs- og kundeserviceteam i Odense vil blive, hvor de er, og fortsætte med at betjene den danske kundebase:

- Vi har været igennem en foranderlig tid, men jeg tror på, at disse ændringer vil gøre os stærkere og bedre rustet til at få begge brands til at vækste i Danmark og udlandet, siger Brian Andersen, der er administrerende direktør hos Kansas.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

13/11 2020
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.