Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

En verden af værktøj i KölnMere end 47.000 besøgte seneste Eisenwarenmesse for to år siden.

En verden af værktøj i Köln

I fire dage bliver Köln igen mødestedet for hele den internationale værktøjsindustri, når Eisenwarenmesse finder sted

Del artiklen på

Af Kenneth Jørgensen

Godt 2800 leverandører fra mere end 55 lande vil fra d. 1. til d. 4. marts 2020 præsentere værktøjer, produkter fra den industrielle forsyning, fastgørelse og beslag, fittings og løsninger til boligforbedringer, når Eisenwarenmesse åbner dørene i Köln.

Mange forberedelse ligger forud for den internationale messemastodont, og i denne uge var BygTek på plads ved pressemødet, der denne gang blev afholdt i Stockholm. I den svenske hovedstad fortalte direktør for messen, Matthias Becker, bl.a., at Eisenwarenmesse - International Hardware Fair Köln - som den officielt hedder - stadig er og fortsat vil være en vigtig verdensomspændende begivenhed inden for værktøj:

- Messen er unik med hensyn til bredden og dybden i produktsortimentet, men også pga. dens internationale niveau. Bestående af segmentværktøjer, industriel forsyning, fastgørelsesteknologi og hjemmeforbedring dækker messen hele sortimentet af værktøjsindustrien. Tilmed drager de enkelte segmenter fordel af hinanden og de synergier, der følger af deltagelse på messen. Og så kan besøgende se frem til et arrangementprogram, der er videreudviklet fra tidligere år.

Fra venstre: Direktør Matthias Becker, underdirektør Magnus Ekbäck, moderator Tania Higgins og formand Wolfgang J. Kirchhoff ved Eisenwarenmesses pressemøde i Stockholm.

Foruden at være et udstillingsvindue for de mange leverandørers nye produkter, innovationer og udviklinger fungerer Eisenwarenmesse som en international salgsmesse.

- Messen er stadig kompakt og med stor diversitet, og så er den forbedret med flere særlige udstillinger, kommunikationsplatforme, knowhow-spots og forelæsninger. På den ene side er messen et resultat af mængden og kvaliteten af vores udstillere, og på den anden side tilbydes en unik varemærkeoplevelse, der strækker sig langt ud over det traditionelle messebesøg. I tråd med vores selvbillede som førende, innovativ værktøjsmesse er dette års hovedfokus det globale tema: Industri 4.0, lød det fra Matthias Becker.

Muligheder for et hav af nye løsninger
Siden seneste Eisenwarenmesse for to år siden har verden og industrien ændret sig: Handelskonflikter, øget protektionisme, fortsat usikkerhed ift. Brexit samt klimaændringer har skabt usikkerhed. Formand for det rådgivende udvalg for Eisenwarenmesse, J. Wolfgang Kirchhoff, er dog fortrøstningsfuld ift. fremtiden:

- Som tidligere år står vores branche over for store udfordringer. Digitaliseringen og den øgede onlineforretning er to af disse såvel som manglen på dygtig arbejdskraft. Jeg er dog fortsat optimistisk. For producenter udvikler som aldrig før, og det vil med tiden ændre de yngre generationers syn på hardware som 'gammelt'. Nøgleordet bliver 'fart', for udviklingen hverken stopper eller sagtner farten, og alle virksomheder må selv tage del i og ansvar for fremtiden, ligesom at uddannelsesniveauet skal følge med.

Underdirektør for strategi og forretningsudvikling, Magnus Ekbäck, gjorde videre opmærksom på, at om få år er mange ældre generationer erstattet af generationer, der er vokset op i en digital verden:

- Kommende forbrugere vil sidde med meget mere viden, end de nogensinde har gjort tidligere. Men vi skal ikke frygte digitaliseringen - vi skal se den som en udfordring, der giver muligheder for et hav af nye løsninger.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

29/11 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.