Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Hikoki Powertools udvider programmet af saveC8FSHG 216 mm 1.100W-saven har fremadrettet udtræk, så man kan save, selv om saven står direkte op ad en væg. Den vejer kun 13,8 kg og kan lukkes helt sammen, så den er også let at flytte.

Hikoki Powertools udvider programmet af save

SPONSORERET INDHOLD: En af nyhederne er en kompakt og let 216 mm elektrisk kap-/geringssav i proffessionel kvalitet

Del artiklen på

Hikoki Power Tools, som er udsprunget af Hitachi koncernen, udvider programmet af bordsave og kap/gjeringsave, og har netop lanceret en kompakt kvalitetssav med stor kapacitet og nøjagtighed.

C8FSHG 216 mm 1.100W-saven er specielt smart, fordi den har fremadrettet udtræk, hvilket giver mulighed for at save, selv om saven står direkte op ad en væg. Den er let at flytte og transportere, for den vejer kun 13,8 kg og kan lukkes helt sammen.

På begge sider af saven er der materialestøtter, som kan trækkes ud for bedre støtte til savmaterialet og derved mere præcise snit. For at lette arbejdet er der mulighed for materialestop i begge ender. Lasermarkør gør det nemmere for brugere at udføre et
korrekt snit. Saven kan svinges mellem 0° og 48° til både højre og venstre og har en max savkapacitet på 54 x 305 mm ved 90° tværsnit.

Læs mere under billedet...

Hikoki har stort fokus på moderne teknologi, design, sikkerhed, og ergonomi – og denne sav er ikke nogen undtagelse. Med sin kompakte udførelse og vægt, samt blødt håndtag, som dæmper vibration, er dette virkelig en behagelig sav at arbejde med. Den har effektiv støvopsamler og mulighed for tilkobling af støvudsug, for at forbedre brugerens arbejdsmiljø. Spindellås gør klingeskift nemt og sikkert.

Leveres med 216 mm TCT rundsavklinge (40 tænder) til savning i træ, støvpose, skruestik og nøgle.

Tekniske specifikationer:
- 216 mm TCT rundsavklinge (40 tænder)
- Fremadrettet udtræk
- Saven kan svinges mellem 0° og 48° til både højre og venstre
- Lasermarkør
- Max 54 x 305 mm


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/10 2020
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.