Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Hultafors Group køber KansasFoto: Kansas Workwear.

Hultafors Group køber Kansas

Hultafors Group meddeler, at der er underskrevet en aftale om at erhverve Kansas, Fristads og Leijona fra Fristads Kansas Group

Del artiklen på

Kansas, Fristads og Leijona er velkendte mærker inden for professionelt arbejdstøj og har et godt fodfæste på deres respektive markeder i Danmark, Sverige og Finland. Koncernens nettosalg forventes at beløbe sig til 120 mio. euro i 2020, og virksomhederne har tilsammen mere end 600 ansatte.

Virksomhederne er fokuseret på forskellige markeder og supplerer hinanden både geografisk og med hensyn til produkt- og servicetilbud. Sammen får virksomhederne adgang til førende ekspertise og vil fortsat kunne drive produktinnovation og bæredygtighed:

- Hultafors Groups overtagelse af Kansas, Fristads og Leijona sigter mod at skabe kundeværdi, og vi er meget begejstrede for de muligheder, denne kombination skaber. Mærkerne vil fortsat fungere separat, og det er vores hensigt at videreudvikle dem med innovation og bæredygtighed som ledestjerner. Ved at gå sammen vil vi være i stand til at skabe en bredere portefølje af konkurrencedygtige mærker, og vi tilstræber at levere det bedste servicetilbud til vores kunder, siger Camilla Monefeldt Kirstein, der er EVP Business Unit Workwear hos Hultafors Group.

Købet af Kansas, Fristads og Leijona er en del af Hultafors Groups strategi om at vokse og udvikle førende brands inden for segmentet Personal Protection Equipment i Europa og Nordamerika. Efter en række succesrige opkøb består brandporteføljen i dag af flere velkendte mærker som Snickers Workwear, EMMA Safety Footwear og Hellberg Safety. Med støtte fra Hultafors Groups Latour vil Kansas, Fristads og Leijona være en del af en bred brandportefølje af produkter og løsninger, der gør arbejdsdagen mere sikker, lettere og mere produktiv for professionelle brugere.

Kansas, Fristads og Leijona vil fortsat fungere under ledelse af Anders Hülse, der er administrerende direktør for Fristads, inden for Business Unit Workwear hos Hultafors Group.

Transaktionens afslutning forventes i første kvartal 2021 med forbehold af sædvanlig konkurrencegodkendelse.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

11/12 2020
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.