Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Hurtigere at finde og mindre miljøskadeligeDet velkendte blå NKT Fasteners sortiment er blevet opgraderet til et nyt emballagesystem i en robust FSC-paptype.

Hurtigere at finde og mindre miljøskadelige

NKT Fasteners lancerer et nyudviklet emballagesystem, der dog trods masser af opgraderinger stadig kendetegnes ved den velkendte blå farve

Del artiklen på

Den nye emballage fra NKT Fasteners er baseret på flere års test og tæt løbende dialog med håndværkerne om de behov, der kendetegner arbejdsdagen både på byggepladsen, bag rattet og i byggecenteret. Produktchef Anders Nissen fra ITW Construction Products, der står bag NKT Fasteners, forklarer, at man til at starte med identificerede over ti kritiske punkter, som emballagen skulle afhjælpe, på baggrund af dialogen med brugerne:

- Det vigtigste hensyn har været at sikre, at håndværkerne får en emballage, der virkelig er gennemtænkt ift. de udfordringer, som de står med i hverdagen. Den skal kunne holde til det hårde liv i udendørs miljøer og til at blive åbnet og lukket gentagne gange, ligesom den skal være nem og enkel at bruge.

- Samtidig skal emballagen være nem at komme af med på en miljømæssigt forsvarlig måde og være fremstillet bæredygtigt, så man mindsker byggeprocessens miljømæssige aftryk. Her havde vi fra starten et klart ønske om at skabe en løsning, der uden bøvl kan genanvendes og ikke blot bortskaffes via en tur på forbrændingsanlægget, fortsætter han.

Ligeså vigtig som skudpistoler
Det nye emballagesystem er fremstillet i en FSC-certificeret paptype, der især udmærker sig ved stor holdbarhed og robusthed. Æskerne bevarer derfor styrken, selv når de er våde. Og når de tørrer igen, genvindes både form og fuld funktionsdygtighed. Dermed er der ingen risiko for at tabe hundredvis af skruer i mudder eller ned mellem brædder pga. en skrueæske, der ikke kan holde til vind og vejr på byggepladsen.  

Samtidig forsynes æskerne nu med enklere farvekoder og simplere, mere læsbar information, som gør det nemt at vælge den rette skrue til den aktuelle opgave. De nye æsker er samtidig forsynet med en større skuffeåbning, der længe har været et ønske ude i markedet. Den gør nemlig, at håndværkerne har helt fri adgang til skruerne, selv om de f.eks. står på en reol bag i varebilen eller i en containerløsning på byggepladsen.

- Æskerne er ligeså meget værktøjer som de skudpistoler, håndværkerne anvender, og derfor har vi lagt en masse tid og energi i at udvikle dem, så de matcher de behov, der er på byggepladsen anno 2020. Og det er ikke kun håndværkerne, vi har haft dialog med, for også forhandlerne havde en række ønsker ift. opbygningen af varespejl samt effektiv indretning og logistik ude i deres forretninger, forklarer Normann G. Karlsen, der er salgschef hos ITW Construction Products.

Han nævner som eksempel, at da ITW Construction Products testede det nye æskedesign i field test, blev det hurtigt klart, at den absolut vigtigste information på etiketten er skruens dimensioner - f.eks. 5,0 x 50 - og dens udformning.

- Det er de oplysninger, som langt de fleste bruger til at identificere det produkt, de leder efter. Derfor er netop dimensionen det største individuelle tekstelement, ligesom vi har tilføjet nøjagtige 1:1-illustrationer, så det bliver nemt at se, hvordan produktet ser ud.  

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/11 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.