left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Hurtigt og mindre vibrerende multiværktøjDet nye kompakte M12 Fuel multiværktøj har den bærbare produktivitet, ydelse og driftstid, der kendetegner M12 Fuel-teknologien.

Hurtigt og mindre vibrerende multiværktøj

Milwaukees nye multiværktøj leverer hurtig skærehastighed, lavt vibrationsniveau i hele værktøjet og klingeskift uden brug af værktøj for færre driftsstop

Del artiklen på

Det nye M12 Fuel multiværktøj fra Milwaukee inkluderer tre innovationer, der er eksklusive for producenten - den kulfrie Powerstate-motor, Redlithium-batteriet og Redlink Plus-elektronikken.

Den kulfrie Powerstate-motor kombineret med en aggressiv oscillationsvinkel på 1,8° venstre/højre og 10.000-20.000 omdr./min. giver den hurtigste skærehastighed på en 12V-platform, og gør det muligt at udføre dykskæring, fjerne søm og fuger samt at skære gennem bolte uden problemer. Desuden er værktøjet konstrueret med vibrationsdæmpende teknologi, der minimerer vibration hele vejen gennem værktøjet og ikke kun i håndtaget.

Det nye multiværktøj leverer en hurtig skærehastighed, lavt vibrationsniveau og værktøjsfrit klingeskift.

Redlink Plus-elektronikken muliggør kommunikation mellem værktøj og batteri, hvilket giver suveræn ydelse, beskyttelse og produktivitet. Når værktøjet er udstyret med et M12 Redlithium 4.0-batteri, kan det udføre mere arbejde end noget andet 12V-værktøj, inkl. op til (54) 25 mm x 50 mm snit i egetræ og (65) 25 mm x 50 mm snit i fyrretræ.

Multiværktøjet har universal-adapter samt klingeskift uden brug af værktøj. Det har desuden justerbar hastighed med 12 trin, så brugeren kan indstille hastigheden efter arbejdsopgaven samt integreret LED-lys, som belyser arbejdsområdet.

Sammen med M12 Fuel multiværktøjet lancerer Milwaukee Tool også et nyt bredt sortiment af klinger til multiværktøj med Starlock-fæste. Sortimentet dækker arbejdsopgaver som skæring, slibning og fjernelse af materialer.

Det nye M12 Fuel-multiværktøj er en del af M12-systemet. Serien har fokus på at levere brancheførende holdbarhed og kraft på selv de mest trange steder. M12-systemet består aktuelt af mere end 80 løsninger.

Specifikationer:
- M12 Fuel multiværktøj (M12 FMT-422X)
- Oscillationsvinkel: 1,8° venstre/højre
- Ubelastet hastighed: 10.000-20.000 omdr./min.
- Vægt med batteri: 1,2 kg
- Variabel hastighedsindstilling
- Værktøjsfrit klingeskift

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

5/10 2020