Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Husk Bygtek LIVE på torsdag: Fremtidens batteriplatform kommer nu

Husk Bygtek LIVE på torsdag: Fremtidens batteriplatform kommer nu

Hilti Danmarks marketingdirektør, Anders Stilling Johansen, tegner og fortæller om den nye batteri- og værktøjsplatform, Nuron, som kommer til at gøre det meget lettere at arbejde med elektrisk værktøj. Det er torsdag klokken 12:30 - meld dig til her

Del artiklen på

Tilmeld dig BygTek LIVE med Anders Stilling Johansen fra Hilti Danmark

Klik her

Hvad har en boremaskine, en rundsav og et trykluftsbor til fælles?

De kan alle betjenes uden ledning. I hvert fald hvis man bruger Hiltis seneste batteri- og værktøjsplatform, Nuron.

Mere end 70 helt nye værktøjer kommer snart på det danske marked, og udover at være mere innovative og mere sikre, end hvad der findes på markedet i forvejen, er de også alle sammen ledningsfri.

Det nye Nuron-batteri kan bruges i alle de nye værktøjer og kan give meget mere frihed, end traditionelle værktøjer på markedet. Samtidig giver batteriet værdifuld info om bl.a. værktøjets brugstid, værktøjets primære anvendelseog batteriets tilstand.

Mange af landets største virksomheder har allerede bestilt det nye værktøj, der bliver bredt tilgængeligt i oktober. 

Hilti Danmarks marketingdirektør, Anders Stilling Johansen præsenterer Nuron i næste BygTek LIVE. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om den nye værktøjs- og batteriplatform, kan du tilmelde dig lige her. 

Anders Stilling Johansen vil blandt andet fortælle om:

Hvad kan det nye batteri?
Hvad kan de nye værktøjer?
Hvad er filosofien bag den nye platform?
Hvorfor er Nuron markant anderledes end alt, hvad der i forvejen er på markedet?
Hvilke udfordringer og muligheder er der generelt i et marked, der bliver mere og mere digitalt?

Praktisk info
BygTek LIVE afholdes d. 29. september kl. 12:30-13.00 på Zoom.

Tilmelding sker ved at - Klikke her

Du modtager et link til Zoom mødet fra EasyMe, når du har tilmeldt dig.

Du accepterer samtidigt, at BygTek må sende dig mails om BygTek Live. Du kan til enhver tid framelde dig via et link i mailen. Desuden optages episoden til intern og ekstern brug.

Om dagens gæst, Anders Stilling Johansen, Hilti Danmarks marketingdirektør
Anders Stilling Johansen er Marketingdirektør i Hilti Danmark og har erfaring fra roller i Salg, Marketing, Logistik og HR hos Hilti i Danmark, Sverige, England og Australien. Hilti er en global virksomhed der udvikler, producerer og sælger en bred vifte af udstyr til byggebranchen, blandt andet håndværktøj.

Om BygTek LIVE
BygTek LIVE er aktuelle emner i realtid. I BygTek LIVE undersøger vi de emner, som har indflydelse på byggebranchen her og nu. Vi inviterer eksperter i studiet og giver dig mulighed for at stille dine spørgsmål via chatten.

Vi vil gerne producere nærværende, relevant og aktuelt indhold. Vi vil gerne adressere de konkrete og ærlige spørgsmål, der opstår i øjeblikket.

Ved at vi sender live, får vores seere mulighed for at stille spørgsmål, kommentere og reagere i realtid, hvilket vi tror på øger aktualiteten og relevansen af vores indhold og dermed værdien for dig, der ser med.

Har du en idé til et emne, vi kunne tage op i BygTek Live, så hører vi gerne fra dig. Send en mail til Fagredaktør på BygTek, Daniel Christensen - Daniel@odsgard.dk.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

27/9 2022