Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Indsamling af brugt værktøj bliver permanentHer overrækker Brian Nielsen fra Carl Ras i Herlev første portion af bedre brugt værktøj til Stig Bomholt og Christen Monberg fra Repair Cafe Danmark.

Indsamling af brugt værktøj bliver permanent

Carl Ras har tidligere kørt indsamling af brugt værktøj som tidsafgrænsede kampagner, men nu bliver ordningen permanent over hele landet

Del artiklen på

Har du en ekstra boremaskine, skruetrækker, hammer eller et topnøglesæt, der ligger og samler støv i skurvognen? Så kan du nu aflevere det i alle Carl Ras’ 18 butikker over hele landet.
 
Værktøjsindsamlingen har tidligere kørt som tidsafgrænsede kampagner og på forsøgsbasis i udvalgte butikker. Nu gør Carl Ras ordningen permanent over hele landet, så professionelle håndværkere altid kan donere deres brugte værktøj hos Carl Ras.

- Håndværkerne er glade for at kunne aflevere deres værktøj og give det nyt liv, og vi vil gerne støtte op om den cirkulære tankegang og bidrage til, at værdien i produkterne bevares så længe som muligt, forklarer Martine Sig Rasmussen, der er CSR-ambassadør i Carl Ras.

Taler til bæredygtigt fokus
Det indsamlede værktøj er tidligere gået til værksteder for udsatte i Danmark og håndværkerskoler i udviklingslande. Nu vil en stor del af værktøjet også gå til Repair Café Danmark, som er en kæde af cafeer over hele landet, hvor frivillige reparerer borgernes ting gratis for at bevare værdien så lang tid som muligt.  
 
Den mission taler direkte ind i Carl Ras’ fokus på bæredygtigt byggeri og cirkulære løsninger, og de første kasser med godt, brugt værktøj er allerede afleveret til Repair Café:
 
- Vi er meget glade for det nye samarbejde med Carl Ras. Det er jo topprofessionelt værktøj, så selvom det er brugt, er det stadig virkelig godt kram, og det gør en kæmpe forskel for vores frivillige, fortæller Stig Holmgaard Bomholt fra Repair Café Danmark.

Med det nye initiativ knytter Carl Ras tættere bånd til de lokalsamfund, hvor deres 18 butikker ligger, da hver butik bliver hooket op med den lokale Repair Café. Det åbner også op for muligheder for nye projekter til gavn for lokalsamfundet:

- Vi drømmer f.eks. om at etablere et lokalt værktøjsbibliotek, hvor alle kan komme og låne en boremaskine, eller hvad de lige mangler, men nu starter vi her, og så ser vi, hvor det fører os hen, fortæller Martine Sig Rasmussen.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

25/5 2020
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.