left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Introducerer shop in shop-konceptOX-ON's shop in shop i Stark Glostrup, der åbnede sin megastore med arbejdstøj, sikkerhedssko og værnemidler d. 21. november. Foto: OX-ON

Introducerer shop in shop-koncept

OX-ON har positioneret sig som en af Danmarks førende totalleverandører indenfor personlig sikkerhed. Nu cementeres denne position med et helt nyt butikskoncept

Del artiklen på

Konceptet er i først omgang udviklet til Starks nye megastore i Glostrup. Her har Stark udvidet butikken med knap 700 m2. udelukkende med udvalgte leverandører af arbejdstøj, sikkerhedssko og værnemidler.

- OX-ON står stærkt på det danske marked både som forhandler af kendte mærkevarer og som leverandør af private label-varer, men vi oplever at flere og flere efterspørger vores egen produktlinje, og det stiller krav til synligheden. Vi er derfor i gang med at skabe et OX-ON univers, der giver kunden en større visuel oplevelse af, hvad OX-ON som brand kan tilbyde. Her kan man se produkternes design, mærke kvaliteten og få relevant information - det hele samlet i et særskilt område, der er let for kunderne at få øje på, fortæller Anne-Mette Mapouyat, direktør i OX-ON, der har eksisteret siden 1983 og i dag er en del af Abena-koncernen.

Næste etape er at Stark Aalborg ligeledes skal omdannes til en megastore, så både Glostrup og Aalborg kan fungere som testbutikker.

- Efter et par måneder evaluerer vi projektet og laver eventuelt mindre justeringer. Det er intentionen, at konceptet skal udrulles i mange flere butikker og kæder allerede fra næste år, afslutter Anne-Mette Mapouyat.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

11/12 2019