Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Julekalender til håndværkere og handymen

Julekalender til håndværkere og handymen

De 24 dage kan føles som en evighed – for både store og små. Derfor lancerer Stihl nu en digital julekalender, der byder på præmier, der er ideelle til aktiviteter i skoven, huset og haven

Del artiklen på

Samfund - Underholdning

December og julekalender hænger uløseligt sammen, og igennem tiden har julekalender-konceptet udviklet sig år for år. Nu vil Stihl med på vognen og inviterer indenfor til julehygge på Facebook, hvor der hver dag i bedste kalenderstil venter nye overraskelser og konkurrencer frem mod juleaften, når dagens 'låge' åbnes.

Tysk opfindelse
Julekalenderen, som vi kender den i dag, kommer oprindeligt fra Tyskland, hvor Gerhard Lang i 1920 for første gang præsenterede to sammenlimede ark med 24 nummererede låger, som man skulle åbne fra 1. december. Inspirationen fik han fra sin mor, som hver dag i december havde bagt kager, der fik numre og blev hængt op på et stykke stof. Hver dag frem til juleaften måtte sønnen Gerhard spise en kage.

Efterfølgende blev den første danske julekalender produceret i begyndelsen af 1930’erne. Og i 1957 tog svenskerne skridtet videre og lancerede den første radio-julekalender, hvor der hver morgen fra den 1. til den 24. december blev sendt et lille indslag.

I 1960 var svenskerne igen klar med en videreudvikling af julekalenderen og kunne nu præsentere børnene (og deres forældre) for den første tv-julekalender nogensinde. Den hed ‘Titteliture’ og handlede om en lille pige, der hver dag åbnede en dør i et kalenderhus.

Julekalenderens mange muligheder
99 år efter Gerhard Lang første gang limede sin julekalender sammen, er julekalenderen set i utallige versioner og formater verden over. Hos Stihl er man klar til at være med på det nye kapitel af julekalenderens historie.

For første gang lancerer de en Facebook-julekalender, der kan forsøde ventetiden frem mod d. 24. december. Her får man chancen for at vinde alt lige fra havemaskiner til hættetrøjer, havenisser og høreværn.

Mange af præmierne kan købes hos den lokale Stihl forhandler, og der er derfor også god julegave-inspiration at hente blandt andet til manden, der ellers har alt. Derudover vil der være unikke produkter, som normalt ikke er til at få fingrene i. Det kan f.eks. være de smukke julekugler til den sti(h)lfulde handyman, der vil sætte sig præg på juletræet, eller en speciallavet Stihl Zippo-lighter til at tænde kalenderlyset.

-jhn

Hvis du vil være med
Hvis du vil være med i årets nye julekalender, så handler det ganske enkelt om at holde øje med Stihl Danmarks profil på Facebook, hvor julekalenderen skydes i gang søndag d. 1. december fra morgenstunden. Du kan allerede nu få et smugkig på Facebooksiden på nogle af de mange, spændende præmier, der er i spil.

Du finder Stihl Danmarks Facebookside her

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/11 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.