Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Klarer alle hjørnerLedningen er ikke længere i vejen, så du er garanteret en problemfri arbejdsproces.

Klarer alle hjørner

SPONSORERET INDHOLD: Med den nye akku listesav SYMC 70 kan lister tilskæres dobbelt så hurtigt som med en afkortersav. Med smigvinklen kan indvendige og udvendige vinkler legende let registreres og overføres til det symmetrisk kørende anslagssystem

Del artiklen på

Så enkelt og præcist som med den nye akku listesav SYMC 70 har det aldrig været at save vinkelhalveringssnit: Takket være den medfølgende smigvinkel til overføring af indvendige og udvendige vinkler registreres og overføres vinkler helt enkelt.

Med SYMC 70 kan du også save vinkelhalveringssnit helt nøjagtigt. Det er muligt med det symmetrisk kørende anslagssystem. Dermed kan de passende lister i en håndevending tilsaves i alle vinkler. De fastmonterede hjul gør det hurtigt og problemfrit at justere saven i det daglige arbejde.

Ved hjælp af hjulene tilpasses saven hurtigt og nemt til dig og dine lister. Dermed kan du også arbejde effektivt i små rum. I det daglige arbejde er SYMC 70 en effektiv og samtidig udholdende partner: Det skyldes kombinationen af den kulfrie EC-TEC-motor og dobbeltbatteri-systemet (2 x 18V).

Hertil kommer de mange intelligente detaljer som f.eks. det brugervenlige kontaktkoncept og LED-malerlampen til visning af skærelinjen. Det sidste muliggør en ideel arbejdsproces. En separat støvpose opfanger støvet direkte, hvor det opstår, så du kan arbejde med mindre støv, selv uden støvsuger.

SYMC 70 muliggør også venstre- og højrehåndsbetjening: Strømafbryder og greb er placeret i midten og kan således nemt betjenes med enten højre eller venstre hånd. Typisk for Festool er de perfekte skæreresultater — savklingerne af høj kvalitet er nøje tilpasset til saven og materialet. SYMC 70 har synkront drejelige anslag til nøjagtige vinkelhalverende snit.

Udvendige vinkler på op til 60° og indvendige vinkler på op til 68° klares ubesværet med kun én indstilling. Kombinationen af dobbeltbatterisystem (2 x 18 V) og en kulfri EC-TEC-motor giver SYMC 70 maksimal udholdenhed og kraft.

Takket være den dobbelte batterikraft klarer SYMC 70 sig helt uden generende ledninger og giver fuld bevægelsesfrihed undervejs. Enkel oplåsning af startspærren med den ene hånd – den anden hånd sikkert på arbejdsemnet.

Til dette formål åbnes beskyttelsesskærmen automatisk, når hovedet sænkes. Hjulene hæver arbejdsbordet på SYMC 70 nøjagtigt til højden af en Systainer SYS 3 M 137. Denne kan derfor bruges som arbejdsbord, og lange arbejdsemner understøttes sikkert. Variabelt hastighedsforvalg for materialetilpasset arbejde.

Den nye akku listesav fås hos udvalgte forhandlere fra oktober.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

30/8 2023