Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Mascot præsenterer nye, innovative hængelommer til dine arbejdsbukserDu kan hurtigt og nemt flytte hængelommerne fra dine arbejdsbukser til dine shorts, så du slipper for at skulle flytte værktøjet over.

Mascot præsenterer nye, innovative hængelommer til dine arbejdsbukser

SPONSORERET INDHOLD: I Mascots nye serie, Mascot Customized, finder du bl.a. arbejdsbukser i et let materiale, der er slidstærke og behagelige at have på. Til arbejdsbukserne kan du tilkøbe hængelommer, der passer til netop dit fag

Del artiklen på

Hængelommer kan fungere som din værktøjskasse, når du arbejder steder, hvor du ikke har alt dit værktøj ved hånden. Derfor er det også vigtigt, at lommerne har de rum, som du har behov for.

I Mascot Customized finder du hængelommer, der er tilpasset dine behov. Du finder hængelommer specifikt udviklet til elektrikere, malere eller andre håndværkere, som har behov for store rum til mange forskellige slags værktøj.

Du kan også forlænge dine arbejdsbuksers levetid med hængelommer med Click Pocket System.

Klik-systemet gør, at du har mulighed for at placere dine hængelommer, hvor du ønsker, samt tilføje flere hængelommer til dine bukser. Derudover kan du hurtigt og nemt flytte hængelommerne fra dine arbejdsbukser til dine shorts, så du slipper for at skulle flytte værktøjet over.

Du er derfor hurtigt videre i dagens arbejde, selvom temperaturen skifter.
Hængelommerne i Mascot Customized købes separat. Det har den fordel, at du derved forlænger dine arbejdsbuksers levetid.

Ofte er det hængelommerne, der går i stykker, før bukserne, da de bliver udsat for ekstra slid og belastning af værktøj. Nu kan du blot købe nye hængelommer, når de bliver slidt, men beholde dine bukser, så de ikke skal udskiftes oftere end højst nødvendigt.


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/9 2023