Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Ny app hjælper med at finde de rigtige skruer og plugs fischers nye app til professionelle håndværkere gør det nemt at finde de rigtige ETA-certificerede byggematerialer. Foto: fischer A/S

Ny app hjælper med at finde de rigtige skruer og plugs

Fischer har lanceret en ny app, som hurtigt og nemt guider brugeren frem til de rigtige fastgørelsesprodukter

Del artiklen på

Nu skal der kun få tryk på smartphonen til let at finde de rigtige skruer og byggematerialer. fischer Professional App finder gennem fire enkle spørgsmål frem til hvilket produkt, der er det rette til et givent projekt. Samtidig forenkler appen dokumentationsprocessen, fordi man hurtigt og nemt kan tjekke, om produktet lever op til ETA-certificeringskravene på byggeriet.

- Med appen gør vi livet lidt nemmere, når du står i håndværkerbutikken eller på byggepladsen og skal have fundet den rigtige skrue. I stedet for at skulle læse beskrivelser på hjemmesiden eller ringe til os, kan du nu bruge guiden i vores app, siger Lars Holbæk, der er nordic product manager i fischer Danmark, og understreger:

- Dokumentation har aldrig været vigtigere i byggebranchen end nu, og derfor kan man også scanne produkterne med appen og straks få adgang til sikkerhedsdatabladet og diverse dokumentation, som for eksempel ETA-godkendelsen.

Appen er målrettet professionelle i Danmark inden for befæstelsesprodukter og har været tilgængelig siden 1. januar. Den kan hentes gratis i Apple App Store og Google Play.

Fischer A/S er en international producent og leverandør af befæstelsesprodukter, bor, kemiprodukter og installationssystemer til byggebranchen. Virksomheden kunne sidste år fejre 30-års jubilæum i Danmark.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/1 2020
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.