Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Ny injektionspistol sparer arbejdsgange og materiale og aflaster hænder og skuldreDen kraftige FIS DB S Pro injektionspistol giver mulighed for individuel og præcis dosering af forankringsmasse, hvilket forhindrer spild af materiale.

Ny injektionspistol sparer arbejdsgange og materiale og aflaster hænder og skuldre

Fischers injektionspistol FIS DB S Pro er nyudviklet teknologi, der er mere brugervenlig, kraftig og fleksibel end eksisterende typer på markedet. Pistolen trykker med mere end 400 kg og vejer under 3,5 kilo med batteri

Del artiklen på

Færre arbejdsgange betyder sparet tid. Og på byggepladsen, for entreprenøren, tømreren, vvs’eren, kort sagt for alle med professionelle forankringsopgaver er en genvej til godt arbejde nu på markedet i form af injektionspistolen FIS DB S Pro.

FIS DB S Pro er specialudviklet til de skrappe krav, der stilles til arbejdet med 2-komponent forankringsmasse, men den kan også bruges til andre lettere fastgørelsesopgaver, hvor man for eksempel anvender silikonemasse, lim eller lignende.

Unik doseringsmulighed
FIS DB S Pro gør det muligt med individuel og præcis dosering. Selvom pistolen trykker med stor kraft, er den fintfølende og trykker ikke af, hvis materialet i blandrøret er hærdet. Derved undgår man de situationer, hvor injektionspistoler smadrer alting, når de går af, uden at der er fri passage.

Lars Holbæk, Nordic Product Manager for fischer, har høje forventninger til det nye produkt.

- Vi har allerede forespørgsler på pistolen, for den løser nogle almindelige irritationsmomenter på en byggeplads. I dag er det på alle måder vigtigt at spare på ressourcerne og undgå spild af materiale. Det gælder også forankringsmasse. Hver gang, der vælter materiale ud af huller, så man skal tilbage og tørre efter, er det et spild af tid og ressourcer, siger han og fortsætter:

- Det virker allerede i dag som en forældet og unødig arbejdsgang at stå og pumpe en lidt vilkårlig mængde masse ud med håndkraft i mange gentagne bevægelser, der belaster fysikken. Også for ergonomiens skyld tror jeg, at markedet vil tage godt imod den nye injektionspistol, slutter Lars Holbæk.

Ved at justere doseringen på FIS DB S Pro rammes den helt rigtige mængde masse efter nogle få borehuller. Derved undgår man at spilde tiden, som når man skal have gevindjern ud af borehullet og efterfylde – en besværlig og tidskrævende affære, særligt hvis massen allerede er hærdet.

FIS DB S Pro injektionspistolen:

• Spænding: 18 V
• Ekstruderingskraft (pressekraft): 4.000 N (408 kg)
• Akustisk effektniveau: 73,3 dB (A)

Pistolen er designet i samarbejde mellem Metabo og fischer. Den er udstyret med et letvægtsbatteri på kun 429 gram og er kompatibel med CAS-batteriplatformen, som leveres af flere producenter

Injektionspistolen løser opgaver, der kræver fra 300 ml patroner til 390 ml patroner.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

12/7 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.