Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Årets største Festool event kan afholdes igenDet var ikke muligt at afholde Super Festool Dage i 2020 pga. corona-pandemien. Nu vender Dorch & Danola stærkt tilbage d. 3. september med en endnu større og vildere messe med flere leverandører.

Årets største Festool event kan afholdes igen

SPONSORERET INDHOLD: Nu er messerne tilbage på sporet og bl.a. værktøjsmessen Super Festool Dage er tilbage hos værktøjsforhandleren Dorch & Danola i Odense. Messedagen samler normalt 2000-3000 håndværkere og gør det selv-folk

Del artiklen på

2020 og meget af 2021 har været præget af aflyste messer som følge af den verdensomspændende Covid-19 pandemi. Efter snart halvandet år uden at kunne samles mere end en lille flok, er det igen endeligt muligt at afholde messer og større arrangementer igen.

Det fejres bl.a. hos Danmarks største enkeltforhandler af værktøj, Dorch & Danola, der afholder værktøjsmessen Super Festool Dag d. 3. september.

Messedagen, der normalt har samlet 2000-3000 håndværkere og gør det selv-folk, var sidste år udelukkende reduceret til et onlineudsalg på grund af pandemien. Dog ikke med Dorch & Danolas gode vilje:

- Vi havde planlagt det helt store arrangement i vores nyindkøbte bygninger, men det satte corona desværre en stopper for. Derfor giver vi den også ekstra gas i år, udtaler marketingansvarlig Gorm Sandberg.

- Dagen bliver fyldt med en masse spændende demonstrationer, arbejdende stationer, træarbejde, leverandører, konkurrencer og giveaways både i et stort telt og inde i butikken, der også er blevet udvidet. Samtidig har vi inviteret en del flere leverandører som Bosch, Milwaukee, Makita m.fl., så vi gør det større og vildere end sædvanligt. Vi skal jo fejre, at corona ikke spænder ben for os længere.

Læs mere under billedet...

Nu med flere af de store
Som navnet indikerer, har luksusmærket Festool været centrum for messen og er det på sin vis stadig. De vil have flest arbejdsstationer i år, men vil med udvidelsen af messedagen ikke længere være den eneste leverandør af akku og andre større maskiner.

- Vi er jo vokset her under pandemien, og det skal vores messer jo også gerne afspejle fremover. Festool spiller absolut stadig en rigtig vigtig rolle, da vi fortsat er Danmarks største forhandler af mærket, men vi har i år valgt at tage flere af de store mærker med, da vi ved, at vores kunder også meget gerne vil have muligheden for at opleve dem, siger Gorm Sandberg.

I skyggen af corona
I og med, at pandemien stadig ikke er erklæret ovre i verden, er det selvfølgelig ikke uden forbehold, at Super Festool Dage ’21 bliver afholdt. Selv om restriktionerne vil være fortid d. 3. september, ligger Covid-19 stadig i kulisserne og lurer. Det er derfor ikke helt uden forbehold, at man fylder butikken i Odense med tusindvis af værktøjsentusiaster:

- Pandemien er ikke ovre og vi tager den fortsat seriøst. Derfor har vi selvfølgelig også
prøvet at indrette messedagen, så folk kan føle sig trygge, udtaler Gorm Sandberg.

Håndsprit, afstand, ensretning på messen, og at halvdelen af messen foregår udendørs, er bare nogle af de tiltag den odenseanske værktøjsforhandler gør for at mindske risikoen for smitte til arrangementet.

- Restriktionerne med mundbind er dog heldigvis fortid, så selv om vi samler mange mennesker ét sted, har vi ikke tænkt os at indføre den slags. Vi tror på, at myndighedernes anbefalinger og vores egne tiltag vil være tilstrækkelige, fortsætter Gorm Sandberg.

Der er altså gode udsigter til et fremragende efterår, hvis man er glad for værktøj, maskiner og alt der hører dertil.

Dorch & Danola
Dorch & Danola er en mindre, familieejet værktøjsforhandler, der kører webshoppen dorchdanola.dk og en værktøjsbutik. Med mere end 80 år som markedsspecialist inden for salg af værktøj og el-værktøj, er de Danmarks største enkeltforhandler af værktøj og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola forhandler alt fra store, stationære maskiner, over el-værktøj og håndværktøj, til tilbehør og reservedele til både professionelle håndværkere og private. De er lokaliseret på Ove Gjeddes Vej 7 og 9, 5220 Odense SØ, hvor de også har butik, administration, reparationsværksted og afholder messer.Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/8 2021