LCA
LCA
scroll
Se det nye specialdesignede arbejdstøj til kvinder fra Mascot

Se det nye specialdesignede arbejdstøj til kvinder fra Mascot

SPONSORERET INDHOLD: Når man er på arbejde i mange timer, er komforten i arbejdstøjet fuldkommen essentiel. Derfor kan mange kvinder med fordel se efter arbejdstøj med damepasform, når de vælger arbejdstøj

Pasform handler om mere end bare størrelser. Mascot arbejder derfor med flere forskellige figurtyper i designprocessen, når virksomheden udvikler arbejdstøj. Som resultat findes et udvalg af Mascots sortiment i en eller flere damepasformer. Der er god mulighed for at finde den rigtige pasform – uanset om man er på jagt efter arbejdstøj som maler, håndværker, gartner eller noget helt fjerde.

Har man f.eks. en talje, der er væsentligt smallere end hofterne? Så anbefaler Mascot arbejdsbukser med Diamond fit, som er figursyet til denne kropstype.

Mascot introducerer en række nye produkter med damepasform i den nye serie af arbejdstøj Mascot Customized. Produkterne er udviklet til kvinder i samarbejde med kvinder. Ligesom det øvrige sortiment fra Mascot er produkterne til kvinder Tested to Work, så både pasformen, funktionerne og slidstyrken er gennemtestet, inden man får produkterne i hænderne.

Er du håndværker, elektriker eller andet, så kan du se de nye Mascot Customized arbejdsbukser i en damepasform tilpasset din profession her.

Er du i stedet maler, så finder du arbejdsbukserne i en damepasform her

Pasformen har stor betydning for arbejdstøjets komfort såvel som funktionalitet. F.eks. begrænser en alt for løs jakke både komforten og bevægelsesfriheden. Ligeledes skal bukser gerne sidde rigtigt ift. livvidde og hoftemål, så de er behagelige at have på og har den rigtige benlængde, så knæpuderne er placeret rigtigt.

Mascots arbejdstøj til kvinder er specialdesignet og figursyet til kvinder, hvilket bidrager til høj komfort og stor bevægelsesfrihed hele arbejdsdagen igennem. Du finder både overdele og bukser med damepasform i Mascot-sortimentet, og arbejdsbukserne kommer i to forskellige benlængder.

21/9 2023