Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Sikkerhedshætter til spraydåser for sikrere og enklere brug

Sikkerhedshætter til spraydåser for sikrere og enklere brug

SPONSORERET INDHOLD: Technima Nordic har udviklet sikkerhedshætter til sine spraydåser for at opnå sikrere og enklere brug

Del artiklen på

Technima Nordic, der er er Europas førende specialist inden for markeringsmaling på spraydåse, har udviklet en række forskellige sortimenter af førsteklasses produkter for at lette arbejdet for fagfolk inden for adskillige områder: Byggeri, linjemarkering, skovbrug, events/sport samt vedligeholdelse af maskiner og værktøjer.

Virksomheden udvikler konstant sine produkter for at imødekomme menneskers behov, beskytte miljøet og opnå renere og sikrere arbejdsforhold. Derfor har Technima udviklet patenterede sikkerhedshætter til sine to største varemærker MERCALIN og SOPPEC.

TP CAP
SOPPEC var den første producent af markeringsmaling på spraydåse, der udviklede og markedsførte den patenterede TP CAP: En sikkerhedshætte baseret på genbrugsplast, som kan bruges med bunden i vejret, og som er mere bestandig og sikrere at bruge for fagfolk – især inden for bygge- og anlægsarbejde og landmåling.

Technima Nordics byggeproduktsortiment som f.eks. Fluo TP, ProMarker, S-Mark, Hydro TP og Tempo er alle udstyret med TP Cap.

SYLVA CAP
For at holde sig på forkant med udviklingen forbedrede Technima Nordic i 2019 sin ergonomiske hætte SYLVA CAP, som kan bruges i flere retninger og har et fingeraftryksmønster og en stopanordning for at forenkle håndteringen.

Stopanordningen sikrer en mere bekvem anvendelse og en bedre brugeroplevelse. Sylva Cap er monteret på Technima Nordics produkt Ideal Spray, som er specielt beregnet til byggebranchen.

Hele sortimentet af ’SOPPEC-byggeprodukter’ vil blive tilbudt med en sikkerhedshætte: TP Cap eller Sylva Cap.

MERCALIN CAP
Alle markeringsmalinger på spraydåse af mærket MERCALIN er udstyret med en sikkerhedshætte og en 360 grader dyse. Denne sikkerhedshætte har fået et mere moderne, stærkt og blankt design, som giver fagfolk mulighed for at åbne den med én hånd og forebygge utilsigtede udslip.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

29/5 2020