left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Slip for ømme fødder og skader på arbejdetInfinergy-materialet forbliver elastisk og finder altid tilbage til sin oprindelige form, når presset på sålen reduceres.

Slip for ømme fødder og skader på arbejdet

Stødabsorberende teknologi fra sportsverdenen sikrer bedre komfort og arbejdsmiljø efter mange timers arbejde i sikkerhedssko

Del artiklen på

Vedvarende gående og stående arbejdsopgaver fører ifølge Arbejdstilsynet til store belastninger i fødderne, som i værste tilfælde kan lede til muskel- og skeletbesvær. Hos den danske producent af sikkerhedssko, Sika Footwear, ønsker man at slå et slag for bedre komfort og et sikrere arbejdsmiljø for alle indenfor byggeri, håndværk og industri, der dagligt tilbringer mange arbejdstimer i sikkerhedssko på hårdt underlag.

I samarbejde med tyske Elten står Sika Footwear bag 14 højkvalitetssikkerhedssko i Wellmaxx-serie til det danske marked. Wellmaxx-serien udnytter en såkaldt Infinergy-teknologi brugt til løbesko, hvor en særlig sålkerne fyldt med små, luftholdige skumperler sikrer en unik støddæmpning og komfort, som reducerer tendensen til ømme og trætte fødder.

Betyder mere for helbredet, end man tror
Hvis ikke fødderne beskyttes mod stød, kan det føre til mere alvorlige konsekvenser for fysikken end bare ømme og trætte fødder, fortæller Ntsika Aagaard Shange, der er statsautoriseret fodterapeut hos Aros Fodterapi:

- Det handler om at passe på vores fødder, for de betyder meget mere for vores helbred, end de fleste aner. Gennem fødderne udsættes kroppen for mange belastninger i løbet af en lang arbejdsdag, hvor også knæ og ryg modtager mange stød. Personer med mange timers gående eller stående arbejde bør derfor bruge arbejdssko, som afbøder stødene og kontrollerer energien, der modtages fra hvert skridt.

Han tilføjer:

- Vi modtager desværre mange patienter på klinikken med erhvervsskader, som kunne være imødekommet, hvis de havde benyttet bedre sikkerhedssko. For i værste tilfælde fører dårligt eller forkert fodtøj til nedslidning af kroppen og mange gener på lang sigt.

Vil tilbyde den bedste komfort
Hos Sika Footwear kan man i år fejre 150-års jubilæum, og selvom sikkerhedssko har været obligatoriske på mange arbejdspladser i årtier, oplever Head of Sales and Marketing, Hans Løve, at mange fortsat glemmer væsentlige faktorer såsom pasform og støtte, når de vælger sikkerhedssko. Det vil man gøre op med ved hjælp af Wellmaxx-serien:

- God skokomfort giver et andet overskud på arbejdspladsen, et bedre arbejdsmiljø og mindre slid på kroppen. Vores vision har altid været, at vi vil tilbyde de bedste sikkerhedssko til danskerne, og med Wellmaxx-serien har vi nogen af de mest komfortable og støddæmpende sko tilgængelige på markedet i vores sortiment.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

2/10 2020