LCA
LCA
scroll
Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuderDe nye 6590 AllroundWork stretch bukser med indbyggede Capsulized knæpuder fås hos professionelle forhandlere og distributører.

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

SPONSORERET INDHOLD: Med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder viser Snickers Workwear sit engagement i det, virksomheden kalder 'Inventing workwear'

Capsulized knæpuder er fuldt integreret i et par førsteklasses stretchbukser, der både giver brugeren certificeret knæbeskyttelse og unik bevægelsesfrihed. Takket være den unikke, lette og fleksible knæpudekonstruktion er denne slidstærke knæbeskyttelse med lav profil så komfortabel, at bukserne næsten føles, som om de slet ikke har knæpuder.

- Vores mål var at løse en typisk frustration, som mange, der arbejder inden for byggebranchen, oplever. De bevæger sig hele tiden: Står op og arbejder på knæ, forklarer Nicole Rimér, Head of Design and Innovation hos Snickers Workwear.

- Takket være vores bukser med Capsulized knæpuder kan håndværkere nu få al den bevægelsesfrihed, de ønsker, og stadig have den knæbeskyttelse, de behøver. Alt i alt er denne funktionelle innovation et perfekt eksempel på, hvordan vi udvikler vores produktdesign – såvel som hele PPE-industrien, tilføjer hun.

De nye 6590 AllroundWork stretch bukser med indbyggede Capsulized knæpuder fås hos professionelle forhandlere og distributører. Læs mere om disse banebrydende bukser her

Snickers Workwear

Fremstiller det ene værktøj, som alle professionelle håndværkere har brug for – slidstærkt og funktionelt arbejdstøj. Det gøres med smarte og intelligente løsninger, der gør det lettere for dem, der bruger tøjet, at udføre deres arbejde. Og det gøres med fokus på sikkerhed, komfort, lang levetid og bæredygtighed. Det er det, Snickers Workwear kalder for Inventing workwear.

Hultafors Group

Snickers Workwear er en del af Hultafors Group, der tilbyder en bred vifte af dynamiske og førsteklasses brands, som forhandlere og håndværkere kan stole på. Fælles for varemærkerne er passionen for at sikre, at håndværkere er helt på forkant inden for funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og generel produktivitet. Hultafors Group har over 600 medarbejdere og er aktiv på mere end 40 markeder verden over.

2/10 2023