LCA
LCA
scroll
Stark og Fischer i stort samarbejdeAftalen med Stark kommer til at spille en stor rolle i befæstelsesekspertens indtog på det nordiske marked.

Stark og Fischer i stort samarbejde

Trods svære markedsvilkår skruer befæstelsesproducenten fischer nu op for sine nordiske aktiviteter og indgår en omfattende aftale med Stark, som skal give professionelle håndværkere nem adgang til et bredt sortiment af befæstelse på tværs af Norden

Fra i dag indtager Fischer rollen som ny leverandør af befæstelse i Starks 216 butikker i Norden. Aftalen med Stark er en vigtig del af Fischers nordiske strategi om at udbrede kendskabet til bredden af befæstelsesekspertens produktsortiment. Det er derfor også med stor glæde at Fischers administrerende direktør i Norden, Niels Kold Nielsen, byder Stark velkommen til virksomhedens detailprogram:

- Vi har en lang tradition for at samarbejde med professionelle tømmerhandler i Norden. Med Stark-aftalen bliver både Fischers brand og adgangen til vores brede produktsortiment styrket, fortæller Niels Kold Nielsen.

- Vi er lykkedes, når vi på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland betragtes som mere end en nicheleverandør. De nordiske håndværkere kender ikke bredden af vores sortiment, og det skal vi have lavet om på. Fischers produktsortiment består af 16.500 innovative produkter indenfor befæstelse, skruer og klæb til både professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk, og med Stark-aftalen kommer det budskab nu endnu længere ud at leve på det nordiske marked, fortæller Niels Kold Nielsen.

Hos Stark er der da også glæde at spore over aftalen:

- Med den nye aftale med Fischer vil vores kunder indenfor det professionelle håndværkersegment nu få nem adgang til et bredt udvalg af varer og løsninger til befæstelse. Det styrker vores position i markedet overfor særligt de professionelle håndværkere, siger kategorichef i Stark, Gustav Sand Koch.

Nye tider, nordiske strategier
Aftalen med Stark udspringer af et større strategisk arbejde, som startede for år tilbage. Hos befæstelseseksperten har man nemlig de seneste år arbejdet på at tilgå markedet fra et nordisk perspektiv snarer end fra et landespecifikt perspektiv.

- Tidligere gav det mening at tage sine markedsinput fra de enkeltstående lande som selvstændige markeder, men da både entreprenører og slutkunder arbejder ud fra en nordisk tilgang, må vi også gøre det, siger Niels Kold Nielsen og fortsætter:

- Da vi etablerede vores nye strategi, startede vi med, hvad mange faktisk vil mene, er den omvendte tilgang. Vi tog udgangspunkt i at skabe en ny logistikplatform, som skal sikre, at vi altid kan levere og sikre den bedste, professionelle service på markedet. Og det er netop det set up, der muliggør så omfattende aftaler, som den vi nu har indgået med Stark, siger Niels Kold Nielsen.

Fischer bliver udover leverandør af befæstelse i hele Norden også leverandør af skruer i Norge og Finland. Det er ambitionen at udbrede aftalen på skruer til også at inkludere det danske og svenske marked indenfor den nærmeste fremtid.

-dc

10/2 2023