Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Stil høje krav til din arbejdshandskeSerien OX-ON Advanced består af otte handsker med hver sine unikke features. Alle handsker i serien er Oeko-tex certificeret og Sanitized behandlet.

Stil høje krav til din arbejdshandske

SPONSORERET INDHOLD: I efteråret 2020 kom OX-ONs nye handskeserie Advanced Collection på gaden. Det er en serie af arbejdshandsker designet til den professionelle bruger og med helt specielle features til hver handskemodel

Del artiklen på

Hver model i serien har indbygget nogle unikke features. For eksempel findes en model med touch-funktion i fingerspidserne, så man kan betjene skærmdisplays uden at tage handsken af. Og en anden har en skærehæmmende belægning, og er derfor velegnet, hvis man arbejder med skarpe genstande.

Det kan også være du arbejder med elektricitet og har brug for en handske med ESD-Beskyttelse, eller måske arbejder du i bilbranchen og har brug for en olieafvisende handske? Advanced Collection har mange muligheder, men fælles for alle modellerne i serien er, at de er Oeko-tex certificeret og Sanitized behandlet.

OX-ONs direktør Anne-Mette Mapouyat fortæller:

- Vores mål var at lave en handskeserie i den absolut bedste kvalitet, udviklet til dem der bruger arbejdshandsker hver dag – og måske endda i mange timer af gangen. Her stilles der selvfølgelig store krav til pasformen og komforten ligesom det er vigtigt, at hænderne kan tåle handskerne.

Kan vaskes et par gange
En af dem, der har prøvet handskerne er Lars Thygesen, der er medejer af Kolding Have & Park Maskiner:

- Mit arbejde stiller store krav til mine arbejdshandsker. Handsken skal sidde tæt ved fingerspidserne, så jeg har god fingerføling, og de skal sikre mig et godt og fast greb. Den
røde Flexible Advanced 1901 med dotter er min favorit. Den sidder godt på hånden og er meget slidstærk – og så kan den vaskes et par gange, så jeg kan bruge den i længere tid
og derved spare på udgiften til handsker. Det er genialt!

Handskerne er blevet testet igennem af en stor gruppe private slutbrugere, og her var der klare meldinger:

- 94,4 % vurderer handskerne som værende god eller fremragende.
- 89,6% vil købe handskerne igen, næste gang, der skal indkøbes arbejdshandsker.

Handskerne sælges kun gennem professionelle forhandlere.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

12/4 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.