Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Tid til messedage med tonsvis af tilbud Der plejer at være fyldt med mennesker på Dorch & Danola Super Festool Dag. På grund af Covid-19 bliver den ene dag til to demodage og 10 dage med stærke tilbud. Arkivfoto

Tid til messedage med tonsvis af tilbud

SPONSORERET INDHOLD: Som altid holder Dorch & Danola Super Festool Dag med vilde tilbud på Festool og en masse andre brands. Pga. Covid-19 bliver det noget anderledes i år. Først og fremmest bliver det i hele 10 dage - fra d. 4.-13. september

Del artiklen på

Covid-19 har for alvor sat præg på det danske messelandskab. Byggeri’20 blev aflyst, Carl Ras-messen blev aflyst, Johannes Fogs håndværkermesse blev mere digital og nu er turen kommet til Dorch & Danolas Super Festool Dage.

Super Festool Dag bliver IKKE aflyst. Men den bliver anderledes end den plejer. I år bliver messen primært til et udsalg i stedet. Fordi Covid-19 og forsamlingsforbuddet stadig sætter en stopper for at samle så mange mennesker som sidste år, så kan det hele ikke samles på en dag.

Udsalget bliver hovedsageligt på webshoppen dorchdanola.dk, men tilbuddene kan selvfølgelig også fås i D&D’s håndværkerbutik. Demonstrationerne er blevet til opdelte demodage, med håndsprit, afstand og færre leverandører. Men de er der stadig! Og det er stadig muligt at se og få fat i Festools nyheder.

Demodage med håndværkerbil-indretning, lasere og Festool
Op til messen bliver der afholdt to demodage i håndværkerbutikken på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense. Tajima og Raaco kommer forbi d. 25. august kl. 10-14. Raaco fremviser indretning af håndværkerbil med deres eget smarte system og de verdenskendte Raaco værktøjs-og tilbehørskasser. Tajima medbringer og fremviser lasere af forskellige spændende typer.

Med et stort telt og håndværkerbil ved indgangen har besøgende mulighed for at få smarte tips og tricks og se, hvordan en håndværkerbil kan indrettes. Og så er der også gratis morgenbrød til de besøgende.

Festool kigger selvfølgelig også forbi. Torsdag d. 27. august kl. 9-16 kan man finde Festools eksperter i vores butik i Odense. De fremviser bordrundsaven TKS 80s mange forskellige egenskaber, arbejdsbordet STM og muligvis også den nye langhalssliber PLANEX 2.

Spørgsmål om alle nyheder og andet svarer de helt sikkert gerne på. Samme dag kl. 11 kan man også se dagens demonstrationer på Facebook og samtidig live stille spørgsmål til produktspecialisten Paw fra Festool - om alt fra bordrundsave til boremaskiner.

Stadig masser af produkter
Ligesom de andre år kommer der selvfølgelig masser af stærke tilbud på Festool og en lang række andre produkter. Over 800 produkter kommer på tilbud fra brands som bl.a. Festool, Leica, Laserliner, Mirka, Starmix, Bessey, Teng Tools, Tjep, UJK, CMT, Fein, Tajima og rigtig mange andre.

Udsalget sættes i gang d. 4. september kl. 00.00 og der vil være begrænset antal på nogle varer, så hvis du har udkig efter noget særligt, er det med at sidde klar!

Du kan se hele udvalget af produkter på Dorch & Danolas webshop.

HUSK at priserne først ændres til tilbudspriser d. 4. september kl. 00.00.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

26/8 2020