left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Udvider robotlager for anden gang på under et årSamlet set er Billig-arbejdstøj.dk nu i stand til at håndtere 400 ordrer i timen.

Udvider robotlager for anden gang på under et år

Der er travlt hos webshoppen Billig-arbejdstøj.dk. Så travlt, at den vestjyske virksomhed nu udvider sit robotlager til 36 robotter for anden gang på under et år

Del artiklen på

Først var der 18. Så var der 30. Og nu er der 36.

På under ét år har webshoppen Billig-arbejdstøj.dk udvidet sit AutoStore-robotlager to gange, så lageret i Spjald nu består af 36 robotter.

Det er en fordobling ift. de 18 robotter, der oprindeligt var planlagt. Men allerede da det nye lager blev taget i brug i efteråret 2020, var antallet af mekaniske medarbejdere blevet øget til 30.

- Da vi byggede lageret, troede vi, at vi kun skulle have 18 robotter. Men vi er simpelthen blevet overhalet inden om af virkeligheden. Vi er virkelig vækstet, især det seneste år, og er nødt til at investere i lageret for at kunne følge med efterspørgslen og leve op til vores kunders forventninger om hurtig levering, siger Tommy Søndergaard, der er ejer af Billig-arbejdstøj.dk

Siden grundlæggelsen i 2010 har Billig-arbejdstøj.dk vundet seks Børsen Gazelle-priser i rap og er ekspanderet til Sverige, Norge, Tyskland og England, hvor man ligeledes vækster. Det er således også den mangeårige vækst, der var bevæggrunden for, at virksomheden sidste år investerede en del millioner i et automatisk robotlager som supplement til det hidtidige manuelle lager.

Som et resultat af Billig-arbejdstøj.dks flotte udvikling blev virksomheden i foråret belønnet med prisen som Årets Digitale SMV: Omstilling 2020.

Billig-arbejdstøj.dks robotlager er et såkaldt AutoStore-robotlager, der er leveret af Element Logic. Lageret består af en række mobile robotter, som plukker varer fra flere tusinde kasser, der er opmagasineret i et stort aluminiumsgitter.

Ud over de seks ekstra robotter har lageret fået tilført næsten dobbelt så mange vareopbevaringskasser, så lageret nu rummer i alt 57.000 kasser.

- Billig-arbejdstøj.dk er et godt eksempel på, hvordan AutoStore kan bidrage med at skabe plads og effektivitet til at håndtere væksten på en lønsom og enkelt måde. Som eksemplet med Billig-arbejdstøj.dk viser, kan der på få uger udvides med flere robotter, og dermed kan anlægget enkelt og sikkert udvides i samme takt som den aktuelle vækst, siger adm. direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

31/5 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.