Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Verdens værktøjer til danske forhandlereCepelo Tools har fået fodfæste i Danmark og er nu rykket videre til Norge. Næste skridt bliver at etablere sig i Sverige.

Verdens værktøjer til danske forhandlere

Cepelo Tools, der har succes med at bringe nye værktøjer og teknologi til den danske byggebranche, præsenterer nu sortimentet i ny showtruck

Del artiklen på

Fra hovedkontoret i Aalborg importerer den danske leverandør, Cepelo Tools, værktøj og udstyr fra store dele af verden til bygge- og autobranchen i Danmark. Målet er at rejse ud i verden for at finde produkter med teknologisk kant, som ikke er set før i Danmark for på den måde at bidrage til at optimere byggebranchen med ny teknologi, der kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet og desuden bidrage til besparelser, når smarte løsninger effektiviserer processer på arbejdspladsen

Senest har Cepelo Tools haft succes med et produkt, der blev opdaget på messen for forbrugerteknologi, CES, i Las Vegas. Produktet – ISOtunes – kombinerer høreværn og høretelefoner i én samlet løsning, som har vundet frem blandt håndværkere i USA og nu også i Danmark grundet Cepelo Tools, der har indgået aftale om eneret til formidling af salg i hele Norden.

- Jeg kunne ret hurtigt se et stort potentiale i ISOtunes for især håndværkere, der gerne vil have et smart høreværn med muligheden for at høre musik og modtage opkald uden at afbryde arbejdet. ISOtunes er blevet taget rigtig godt i mod i markedet og findes derfor allerede ved forhandlere som Carl Ras, Lemvigh Müller, Bauhaus med flere, som hurtigt kunne se et marked for produkterne. Vi bakker det nu op med at vise det fulde sortiment frem med vores nye showtruck ved besøg ude hos forhandlerne, fortæller Peter Lorentzen, der er adm. direktør hos Cepelo Tools.

Den nye showtruck fungerer som en kørende udstilling med alle produkter fra Cepelo Tools, hvilket er en fordel for både forhandlerne og i sidste ende håndværkerne:

- Vi ser det som et plus, at vi kan styrke vores samarbejde med vores forhandlere med en showtruck, hvor vi kan byde ind med vores ekspertviden om produkterne. ISOtunes er et godt eksempel på et brand, der er i konstant udvikling med nye modeller og funktioner og her kommer vores faglighed i spil, således vi i samarbejde med forhandlerne kan yde den mest optimale service over for den enkelte kunde, siger Peter Lorentzen.

Nordiske vækstambitioner
Cepelo Tools har startet med at få fodfæste i Danmark, men er nu rykket videre til Norge og næste skridt bliver at etablere sig i Sverige med ISOtunes.

- Det er et stort og uudnyttet potentiale, som vi nu skal afprøve. Norge har allerede vist sig at være en succes, og derfor er Sverige nu næste skridt, hvor håndværkere i stigende grad også efterspørger produkter fra ISOtunes. Vores mål er, at ISOtunes bliver et ledende brand inden for høreværn, da det er et område med et stort uudnyttet potentiale. Der videreudvikles hele tiden på nye modeller og features til ISOtunes, så det er et spændende produktprogram, som vi ser frem til at præsentere løbende for byggebranchen, siger Peter Lorentzen.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

28/10 2020
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.