LCA
scroll
Værktøjsleverandør får første butik på SjællandDe tre salgsmedarbejdere for den nye 3 Aktive butik i Brøndby, sammen med kørende salgskonsulent i 3 Aktive, Birger Damgaard Andersen og dristriktchef for alle 3 Aktives butikker, Casper Thygesen.

Værktøjsleverandør får første butik på Sjælland

Carl Ras' søsterselskab, 3 Aktive, har slået dørene op for sin første håndværkerbutik på Sjælland til entreprenør- og anlægsbranchen. Håndværkere kan se frem til åbningsfest i Brøndby den 9. februar

3 Aktive har været en del af Carl Ras-familien siden 2019. Og der er sket meget siden da. 3 Aktive er vokset fra 22 til 30 medarbejdere fordelt i butikker i Kolding, Odense og Aarhus. Sidstnævnte åbnede sidste år. Nu er Brøndby blevet næste lokation for 3 Aktives fjerde butik.

Lokationen for den nye håndværkerbutik i Brøndby har ifølge distriktschef for alle 3 Aktives butikker, Casper Thygesen, flere fordele:

- Området har gode til- og frakørselsforhold, og der er gode muligheder for parkering. Man kan derfor hurtigt komme hertil fra motorvejen, og det er både nemt, på vej ind og ud af København, fortæller han og tilføjer, at butikken samtidig er beliggende i et industrikvarter:

- Vi ligger tæt på andre grossister og BTB-handel. Vi opnår derfor en fælles tiltrækningskraft, som er en fordel for håndværkerne, når de er på farten efter nyt grej.

Bredt sortiment af specialværktøj og maskiner
3 Aktives nye butik i Brøndby består af 5000 varenumre inden for værktøj og maskiner til entreprenører, brolæggere, murere og anlægsbranchen og med adgang til 30.000 varenumre med levering fra dag til dag. Med sine 1400 m2 bliver det 3 Aktives næststørste butik.

- Kunderne kan se frem til et bredt sortiment af specialvarer på hylderne som f.eks. Weber vibrationsmateriel, belægningsudstyr, diamantbore- og skæremaskiner, generatorer, pumper, mobilkompressorer, klippe- og bukkemaskiner og meget mere, som de ikke kan finde hos andre i branchen, fortæller Casper Thygesen og tilføjer:

- Samtidig udnytter vi pladsen til et showroom, hvor vi udstiller vores egen agenturer af maskiner, og butikken har et stort lager, som vil sikre, at kunderne ikke går forgæves.

Åbningsfest i næste uge
Personalet vil bestå af tre erfarne salgsmedarbejdere, der på lige fod sammen skal drive og udvikle den nye håndværkerbutik i Brøndby.

Den 9. februar fra kl. 6-16 kan de byde kunderne velkomne til stor åbningsfest på den nye adresse på Vallensbækvej 18A i Brøndby:

- Kunder får mulighed for at hilse på personalet og møde flere af branchens stærkeste leverandører på dagen, ligesom vi har gode åbningstilbud på mange af vores produkter, hvor de kan gøre en god handel, fortæller Casper Thygesen og tilføjer:

- Vi har store forventninger til åbningsfesten og håber på at se en masse nye entreprenører, brolæggere og murere i lokalområdet. Det bliver forhåbentlig også starten på en samhandel med mange nye kunder.

Stor efterspørgsel fra håndværkskunder på Sjælland
3 Aktive ønsker at være entreprenør- og anlægsbranchens foretrukne samarbejdspartner og vil på sigt udvide med flere kørende konsulenter.

- Vi har i forvejen mange kunder fra Sjælland, som enten bor eller arbejder i området. Så vi er glade for, at vores kunder nu har mulighed for at benytte vores butikker fysisk i alle landsdele, så vi kan sikre hurtigere og bedre levering og hjælpe håndværkere over alt i Danmark, fortæller Casper Thygesen.

Ifølge kørende salgskonsulent for 3 Aktive, Birger Damgaard Andersen, er dette et behov, som kunderne i lokalområdet nær Brøndby har efterspurgt igennem mange år. Han har 20 års erfaring som kørende konsulent i branchen i området nær Ringsted, Brøndby, Glostrup og Rødovre, og de seneste to år har han været fast kørende konsulent på Sjælland for 3 Aktive.

- Mange har efterspurgt en butik på Sjælland med specialprodukter til entreprenør- og anlægsbranchen, hvor de kan afhente deres varer med det samme, når de er på farten, frem for at handle online og få varerne leveret næste dag, siger Birger Damgaard Andersen og fortæller videre:

- Det kan de nu med vores nye håndværkerbutik i Brøndby, hvor de også får mulighed for at få professionel service og rådgivning i vores brede og dybe sortiment. Vi håber derfor, vi kan blive lokalområdets nye specialforretning til entreprenør- og anlægsbranchen.

-dc

1/2 2023