Aktuelle nyheder - VVS

Ny chef brænder for kvalitet og serviceDirektør Pia Nørgaard er et velkendt ansigt blandt Rheinzinks kunder og samarbejdspartnere.

Ny chef brænder for kvalitet og service

Pia Nørgaard er ny direktør i Rheinzink Danmark. Hun kommer fra en stilling som salgschef i samme virksomhed

Del artiklen på

Pia Nørgaard har været i Rheinzink Danmark i 11 år – heraf flere år som salgschef og teknisk ansvarlig. Med sin store erfaring i virksomhedens produkter, services og rådgivning var Pia Nørgaard det naturlige valg til stillingen som direktør. Den blev ledig, da Alexander Laning valgte at søge nye udfordringer tidligere på året.

Pia Nørgaard tiltrådte stillingen som direktør d. 1. august.

- Jeg sagde ja til jobbet, fordi Rheinzink er en levende virksomhed med spændende og bæredygtige produkter og en masse engagerede kunder, som stiller store krav til kvalitet og service. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de dygtige danske blikkenslagere, siger Pia Nørgaard.

Holder kursen
Hun forklarer, at blikkenslagerne ikke kommer til at opleve den store revolution med hende i spidsen for Rheinzink. Fokus er fortsat på at levere Danmarks bedste rådgivning og personlig service. Derudover bliver virksomheden ved med at knokle i kulissen for at skabe gode, overordnede rammer for blikkenslagere i Danmark.

Det betyder, at virksomheden fortsat vil bruge kræfter på at profilere blikkenslager-håndværket overfor arkitekter, rådgivere, bygherrer og andre interessenter, samt udbrede kendskabet til brugen af zink.

Derfor er Rheinzinks certificeringsordning et hjertebarn for Pia Nørgaard, fordi ordningen hjælper med at fremme det gode håndværk. Hun ønsker derfor at styrke ordningen og give de certificerede flere muligheder og fordele

-los


Læs mere om VVS

25/9 2017
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima