LCA
LCA
scroll
Ny hjemmeside for fagfolk gør det let at finde information

Ny hjemmeside for fagfolk gør det let at finde information

Hansgrohes Pro-hjemmeside er blevet opdateret med bl.a. reservedelskatalog, aktuelle prislister og argumenter til salgssamtalen. Den er desuden blevet mere mobilvenlig og intuitiv

Pro-hjemmesiden har længe været et velkendt sted for VVS-installatører, grossister, projektplanlæggere og andre fagfolk, når de skulle finde teknisk information, vejledende priser, brochurer og de bedst egnede produkter til et projekt.

På siden ligger der information om produkterne fra både Axor og hansgrohe, og nu er pro.hansgrohe.dk lanceret i en ny version, der både teknisk og indholdsmæssigt er helt opdateret samt mere brugervenlig, mobilvenlig og intuitiv end den tidligere version.

Ud over detaljeret produktinformation om det brede sortiment i alle prisklasser byder siden bl.a. på:

- Omfattende og fagrelevant information om de seneste nyheder fra hansgrohe og Axor.
- Direkte adgang til Hansgrohes reservedelskatalog.
- Direkte adgang til Hansgrohe vandspareberegner som viser, hvor meget vand der kan spares i dit projekt ved valg af vandbesparende Hansgrohe-produkter.
- Gode råd og vejledning til planlægning, installation og vedligehold af produkterne.
- Alle aktuelle prislister og brochurer – til download eller bestilling i trykt form.
- Argumenter til din salgssamtale.

Produktinformation kan findes via søgefeltet, hvor man både kan søge på produktets navn, HG-nr., VVS-nr. og EAN. Alternativt kan man kigge rundt i hele sortimentet fra de to brands og indsnævre feltet ved hjælp af filterfunktioner.

På denne måde er det muligt at se eksempelvis alle produkter i en ønsket overflade eller med et bestemt antal stråletyper.

-los

På den nye hjemmeside kan professionelle VVS’er m.fl. surfe gennem produktverdenerne fra Axor og hansgrohe, opdage nye teknologier og downloade kataloger.

23/2 2021