left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Bad

Henter ny direktør i egne rækkerNy adm. direktør i Unidrain Henrik Handschuh har siden 2013 været salgschef for det danske marked.

Henter ny direktør i egne rækker

Henrik Handschuh er tiltrådt stillingen som adm. direktør i Unidrain. Han har de seneste fem år varetaget posten som salgschef i virksomheden

Del artiklen på

Den danske designvirksomhed Unidrain har haft vagtskifte i ledelsen. Virksomhedens salgschef Henrik Handschuh overtager nemlig stillingen som adm. direktør efter Peter Secher, der har siddet på posten de seneste syv år.

- Peter Secher har gjort et godt arbejde og har sammen med medarbejderne ført virksomheden gennem mange år med flotte vækstrater og en styrkelse af Unidrain som dansk design-brand. Vi vil gerne takke Peter for hans mangeårige indsats hos Unidrain, siger koncernchef for BLS Industries Rebecka Spånberg.

Et ændret fokus
Unidrain har fortsat ambitioner om at vokse både i Danmark og internationalt. Henrik Handschuh tager således denne stafet videre for virksomheden, der gennem årene har vundet flere internationale designpriser for virksomhedens produkter til badeværelser.

Henrik Handschuh har siden 2013 varetaget posten som salgschef for det danske marked, og har desuden en fortid som salgsdirektør hos Philips Lighting.

- Vi ønsker i koncernen et ændret fokus fremadrettet, og med Henrik får vi en forretningsorienteret direktør, der har en bred indsigt i de markeds- og forbrugertendenser, som vil præge udviklingen på markederne – både i Danmark og på eksportmarkederne. Derudover har Henrik en god forståelse for de muligheder og synergier, der ligger internt i koncernen. I bestyrelsen er vi overbeviste om, at Henrik har den rette profil til at løfte Unidrain til det næste niveau, slutter koncernchef Rebecka Spånberg.

-los


Læs mere om Bad

17/1 2019