Aktuelle nyheder - Bad

Ifö forener enkelt design med nem installeringDe nye Ifö Space brusedøre fra Geberit er endnu nemmere at installere, mere lette i designet og de mest rengøringsvenlige til dato.

Ifö forener enkelt design med nem installering

En opdatering af Ifö Space har gjort brusedørene lettere at installere end nogensinde før

Del artiklen på

Geberit har lyttet til installatørerne i deres travle hverdag, og lancerer nu Ifö Space brusedøre i en opdateret version, der har enkelthed som sit centrale omdrejningspunkt. Første version af Ifö Space kom på markedet i maj 2016, og nu har Ifö tilrettet brusedørene efter den feedback, der er kommet fra installatørerne.

Profilerne, der bærer brusedørene, er fremstillet i et ergonomiske design, og teknologien bag de nye Ifö Space døre er forbedret væsentligt med en snapkobling, som gør installationen smidig og hurtig. Det betyder, at Ifö Space nu er lettere end nogensinde før at installere, og at opgaven helt enkelt kan klares af en person på ganske kort tid.

Let og ligetil
Fremgangsmåden er simpel: Montér først vægprofilen, sæt glasdøren på, og lås den fast med snapkoblingen. Når døren er låst fast på profilen, kan den indstilles til at åbne og lukke i de helt rette vinkler med et trinløst justeringssystem. Derefter er opgaven klaret.

- Vores mål er, at det skal være så let og ligetil som overhovedet muligt at sætte en Ifö Space brusedør op. Derfor har vi blandt andet gjort justeringen simpel, mindsket profilerne og skjult alle skruer. Geberit har solgt de nye Ifö Space brusedøre i cirka et år, og tilbagemeldingen fra installatørerne er god. De nye Ifö Space brusedøre er tilpasset markedsefterspørgslen, fortæller product manager i Geberit, Per Holleufer.

Montér, sæt døren på, lås fast. Snapkoblingen på Ifö Space brusedørene sikrer den hurtigste og nemmeste installering nogensinde.

En ren fornøjelse
På den visuelle front har profilerne fået et endnu mere let og strømlinet look. Alle skruer er skjulte, hvilket bidrager til Ifö Spaces elegante udtryk. Det gør det enkelt at give brusenichen en flot finish, og med muligheden for at kombinere lige og buede døre kan man skabe en Ifö Space-løsning på ethvert badeværelse.

Dørenes og profilernes glatte flader gør det nemt at holde brusekabinen fri for kalk og snavs. Det bidrager til en bedre hygiejne og sikrer et langvarigt flot resultat. For at gøre rengøringen endnu lettere, kan der tilkøbes en Timeless behandling af glasset. Den lægger sig som en forseglende overflade på glasset og sørger for, at kalk og snavs ikke så nemt sætter sig fast på glasset.

-los

Læs mere om Bad

18/9 2017