Aktuelle nyheder - Bad

Én leverandør af både cisterner og sanitetTil renoveringen af 190 badeværelser for boligforeningen Bo-Vest oplever Øens VVS, at arbejdet bliver nemmere med én samlet leverandør.

Én leverandør af både cisterner og sanitet

- Det er en helt klar fordel, at vi kun har ét sted, vi skal henvende os. De kan levere hele pakken på begge sider af væggen, fortæller Rolf G. H. Olsen fra Øens VVS om valget af Geberit som leverandør

Del artiklen på

Med stramme tidsplaner og skarpe budgetter er der ikke plads til fejl og forsinkelser i byggeriet. Det ved man hos Øens VVS, som netop nu renoverer 190 badeværelser for boligforeningen Bo-Vest i Vridsløselille og derfor har allieret sig med Geberit, der leverer cisterne, sanitet og ikke mindst support.

Når der bygges og renoveres rundt om i landet, kan fejl og forsinkelser have katastrofale konsekvenser for både bygherrer og entreprenører. Derfor får leveringssikkerhed, support og tillid til virksomhedens soliditet større og større betydning, når det kommer til valg af leverandører.

I boligforeningen Bo-Vests afdeling i Vridsløselille er vvs-entreprenøren Øens VVS i færd med at renovere 190 badeværelser, hvoraf 96 totalrenoveres. I forbindelse med den entreprise har Øens VVS haft store krav til leveringssikkerhed, kvalitet og ikke mindst support hos leverandører.

- Det er nødvendigt med klar kommunikation og tidsplaner, som beboerne kan stole på, når man renoverer badeværelser, mens beboerne stadig bor i lejlighederne. Arbejdet skal udføres effektivt og med stor hensyntagen til beboernes hverdag. Derfor har vi brug for leverandører, som vi stoler på kan levere kvalitet uden hverken fejl og forsinkelser, fortæller Rolf G. H. Olsen fra Øens VVS.

Derfor faldt valget af leverandør af indbygningscisterner og sanitet til projektet på Geberit, som man kender og stoler på hos Øens VVS.

Baglandet giver tryghed
Renoveringsarbejdet hos Bo-Vest begyndte i juni måned og forventes færdiggjort i august 2018. Renoveringen i Vridsløselille foregår i etaper af omkring 20 lejligheder ad gangen med løbende aflevering.

- Fordi vi arbejder i etaper og har en tidshorisont på et år ud i fremtiden, var det enormt vigtigt for os med en leverandør, der også er her i morgen. Det ved vi, at Geberit er. De har et bagland og en leveringssikkerhed, der giver os tryghed for, at vi kan holde vores tidsplaner og ikke mindst vores ord over for beboerne, beskriver Rolf G. H. Olsen og fortsætter:

- Der er sjældent tid til at vente på produkter i restordre i sådan et projekt, men med Geberit ringer vi bare, og så finder vi en løsning. De har en stærk support, der støtter op om os, når vi støder på udfordringer, eller vilkår ændres undervejs, fortæller Rolf G. H. Olsen.

Forenkler arbejdet
I 2015 foretog Geberit et strategisk opkøb af svenske Ifö, der producerer alt i sanitet til badeværelset. Opkøbet var en del af en bestræbelse på at forenkle arbejdet for installatørerne.

- I Geberit mener vi, at det er vores opgave at gøre livet så nemt for vores kunder som muligt. Med en leverandør af både porcelæn og cisterne, skal kunderne kun henvende sig ét sted. Det sikrer, at alle udfordringer bliver løst effektivt og ingenting falder mellem to stole, fortæller Mikkel Krogh fra Geberit.

Den udvikling tager man godt imod hos Øens VVS.

- Det er en helt klar fordel, at vi kun har ét sted, vi skal henvende os. De kan levere hele pakken på begge sider af væggen. Med en samlet leverandør bliver vores arbejde nemmere, afslutter Rolf G. H. Olsen.

-los


Læs mere om Bad

4/10 2017