bygma
bygma
scroll
Ny digital håndbruser vinder designpriserDen nye Oras Hydractiva Digital vil være tilgængelig på markedet i foråret 2021 og åbner for en ny æra af smarte og bæredygtige løsninger til brug af vand fra Oras.

Ny digital håndbruser vinder designpriser

Oras vinder German Design Award 2021 og Iconic Awards 2021 i sammenlagt tre kategorier med en bruser, der bl.a. viser det aktuelle vand- og energiforbrug

En virksomhed, der tager tre priser med hjem allerede i begyndelsen af 2021, gør helt klart noget rigtigt. Jurymedlemmerne af German Design Awards 2021 og Iconic Awards 2021 blev da også overbevist af den nye Oras Hydractiva Digital håndbruser, der giver feedback i realtid, som hjælper brugeren med at spare vand og energi under brusebadet.

Den nye Oras Hydractiva Digital fra armaturspecialisten Oras har en særlig funktion: en integreret skærm, der viser det aktuelle vand- og energiforbrug under og efter brusebadet. Dette giver forbrugerne mulighed for at forbedre deres eget økologiske fodaftryk og reducere deres vand- og energiomkostninger, hver gang de tager et brusebad.

Håndbruseren kan også prale af fremragende designkvalitet. For at kunne spore udviklingen i sit forbrug på lang sigt kan den Bluetooth-forbundne håndbruser også tilsluttes en app, så brugerne kan holde et vågent øje med deres vand og energiforbrug.

Vinder både ’Bathroom and Wellness’ og ’Eco Design’
Ved German Design Award 2021 blev Oras Hydractiva Digital kåret som vinder i de to kategorier ’Bathroom and Wellness’ og ’Eco Design’.

Erklæring fra juryen lød sådan her:

’Det smarte håndholdte brusehoved har en integreret skærm, der giver brugerne mulighed for at optimere deres adfærd i brusebadet med hensyn til vand og energiforbrug. En spændende tilgang, der intelligent kombinerer moderne design og bæredygtighed og dermed fremmer en mere bevidst håndtering af begrænsede ressourcer.’

Desuden blev den digitale håndbruser bedømt som ’bedst af de bedste’ ved Iconic Awards: Innovative Interior 2021, en konkurrence, der årligt hædrer fremragende designpræstationer fra indretningsindustrien og dens partnere.

-los


19/2 2021