Aktuelle nyheder - Bad

Ny epoxyfuge til badeværelsetMed PCI Durapox Premium skulle der være udviklet en fugemasse, der kombinerer fordelene ved epoxyharpiksmørtel med en cementbaseret fuge

Ny epoxyfuge til badeværelset

PCI ’s nye epoxyfuge PCI Durapox Premium er er en ny type epoxyharpiksmørtel der ifølge producenten er lige så nem at anvende som en mørtelfuge og samtidig modstandsdygtig overfor kemikalier og rengøringsmidler

Del artiklen på

Den nye epoxyfuge PCI Durapox Premium er en ny type epoxyharpiksmørtel der ifølge producenten er lige så nem at anvende som en mørtelfuge og er modstandsdygtig overfor aggressive kemikalier og rengøringsmidler.

Der ideel til fugning af fliser på f.eks gulv i brusenichen i private badeværelser og fås i 13 forskellige farver.

- Med PCI Durapox Premium har vi udviklet en fugemasse, der kombinerer fordelene ved epoxyharpiksmørtel med en cementbaseret fuge. Markedet efterspørger en farvestabil, nem at arbejde med og let at rengøre fuge, fortæller Emka Kemi’s ejer Frank Blinkenberg og uddyber:

- Traditionel epoxyharpiksmørtel er relativ svær at arbejde med. Vores mål var derfor at tilbyde en bedre løsning. Det er præcis det, vi har opnået med PCI Durapox Premium nævner Frank Blinkenberg.

Påføring kræver kun de værktøjer, der almindeligvis anvendes i arbejdet med mørtelfuger, gummispartel og svamp. Særlige værktøjer såsom epoxy svampe eller fugebræt er ikke længere er nødvendigt.

PCI Durapox Premium bruges også i offentlige bade, kurbade og i fødevareindustrien. Epoxy mørtel har en meget høj kemisk og mekanisk modstand, er uigennemtrængelig for vand og vanddamp. Den nemme at rengøre effekt gør det nemt at rengøre leddene, og takket være disse egenskaber kan fugen modstå aggressive rengøringsmidler.

-jhn

 

Læs mere om Bad

6/6 2018