Aktuelle nyheder - Bad

Nyt douchetoilet til de små badeværelser Det nye Tuma Classic tilbyder samme renlighed og miljøbesparelse som Geberits dyrere modeller.

Nyt douchetoilet til de små badeværelser

Geberit lancerer nyt douchetoilet i AquaClean-serien. Det nye toilet kommer i et kompakt design, der passer ind i selv de mindste badeværelser

Del artiklen på

Med lanceringen af den nye, mere prisvenlige model ved navn AquaClean Tuma Classic, dækker Geberits AquaClean nu over douchetoiletter til alle behov og i alle prisklasser.

Det nye douchetoilet forener et simpelt og elegant design med den innovative teknologi, man finder i de dyrere douchetoiletter fra Geberit AquaClean.

- Med Tuma Classic vil vi gerne gøre doucheteknologien tilgængelig for en større del af danskerne, og det gælder både i forhold til toilettets størrelse og pris. Classic-modellen er den enkle og underspillede udgave af douchetoilettet, men teknologien, kvaliteten og følelsen af velvære er den samme som altid, fortæller produktchef Per Holleufer.

Passer til ethvert hjem
Den nye Classic-model er udviklet af designeren Christoph Behling, som har lagt vægt på at skabe et enkelt og alsidigt toilet, der passer ind i både store og små badeværelser.

På trods af sin kompakte størrelse tilbyder douchetoilettet et væld af de vigtigste funktioner fra de øvrige Geberit AquaClean-douchetoiletter. Låget har softclose-funktion, og toiletskålen er rimfree, hvilket øger hygiejnen og minimerer behovet for rengøring.

Toilettet tilbyder også economy-mode, der giver lavt energiforbrug, og skyllearmens styrke kan tilpasses individuelt. Samtidig er det også muligt at styre toilettet ved hjælp af en app til smartphone.

-los


Læs mere om Bad

4/4 2018