Aktuelle nyheder - Bad

Toiletleverandør hæver standardenGeberit Ifö Spira toilettet har indbygget S-lås og fremstilles både til traditionel montering med skruer og til limning med silikone.

Toiletleverandør hæver standarden

Geberits nye Ifö Spira bryder med det traditionelle toiletdesign. Skyllekanten er væk, cisternen er støbt i ét stykke, porcelænet er beklædt med innovativt glasur, og skyllesystemet er tænkt på ny

Del artiklen på

Badeværelset er blandt de mest udsatte rum i hjemmet, når det kommer til snavs og bakterier, og især toilettet er en stor synder.

Det gør Geberit nu op med, når de lancerer Ifö Spira toilettet, som, takket være en række innovative løsninger, sætter nye standarder for hygiejne uden at gå på kompromis med den nemme installation.

- Spira toilettet er nytænkende på flere måder. Toilettet er Rimfree, hvilket betyder, at vi har fjernet skyllekanten, så snavs ikke har nogen steder at sætte sig. Selve skyllearmaturet er en videreudvikling af det driftssikre Ifö Sign armatur, som ikke lader sig påvirke af det hårde og kalkholdige danske vand. Ifö Spira er naturligvis også beklædt med vores rengøringsvenlige Ifö Clean glasur, ligesom Fresh WC er en standardfunktion, fortæller Jacob Justesen, Nordic Product Manager hos Geberit.

Det nye patenterede skyllesystem gør brug af kummens buede former og udnytter vandets kraft mere effektivt. Det giver mulighed for et effektivt skyl med mindre mængder vand.

Ifö Spira toilettet leveres som standard med sparreskyl på 2/4 liter, men ved behov kan skyllet nemt ændres til 3/6 liter via cisternens skylleknap.

Ifö Spira toilettet leveres med det patenterede duft-koncept Fresh WC, der sikrer en frisk duft og farve i vandet ved hvert skyl. Fresh WC består af en dufttablet, der indsættes via skylleknappen og som doseres automatisk, hver gang der skylles ud.

-cmn

Læs mere om Bad

5/9 2016