Aktuelle nyheder - Bad

Unidrain føjer kvadratisk nyhed til sortimentet Den nye, kvadratiske rist kommer i to størrelser (10x10 og 15x15), tre design og med mulighed for Custom fliseløsning

Unidrain føjer kvadratisk nyhed til sortimentet

Unidrain udvider nu sin produktportefølje med en kvadratisk nyhed, som sikrer designmæssig og teknisk sammenhæng til de velkendte linje- og hjørneafløb

Del artiklen på

For mange danskere er det drømmen at have et hjem, hvor alle detaljer spiller sammen, og harmonien er i centrum. Det gælder også på afløbsfronten.

Med Unidrains kvadratiske afløb, Unidrain Kvadrat, er det nu muligt at installere en løsning, som skaber en teknisk og designmæssig rød tråd i danskernes hjem.

- Med introduktionen af det kvadratiske afløb er der nu mulighed for at få et ensartet Unidrain-udtryk i flere dele af hjemmet. Samtidig er Unidrain Kvadrat en sikker teknisk løsning, der med sine indbyggede flanger danner fundament for en tæt vådrumssikring, fortæller adm. direktør Peter Secher.

Designmæssig sammenhæng
I den nordjyske by Svenstrup syd for Aalborg er en familie i fuld gang med at få renoveret deres hus. Familien har en forkærlighed for skandinavisk minimalisme og har derfor valgt at få Unidrain i begge husets badeværelser samt bryggers.

Den senest tilkomne Unidrain-designløsning er Unidrain Kvadrat.

- Jeg har for nyligt installeret Kvadrat i familiens bryggers. De har i forvejen de elegante HighLine-linjeafløb på husets to badeværelser og ønskede en løsning i bryggerset, som bandt det hele sammen. Det gør Kvadrat på fineste vis, fortæller installatør hos Uggerly Installation, Thomas Kold Christensen.

(Artiklen fortsætter under billedet)
Det originale design findes nu også som kvadratisk.

Kvaliteten ved den kvadratiske nyhed er som ved Unidrains originale linjeafløb. Materialerne er i det klassiske rustfrie stål. Det er en løsning, som sikrer visuel sammenhæng.

- Kvadrat sætter prikken over i’et i det flotte hus. Løsningen sikrer harmoni i hjemmet – og så var den ganske nem at installere. Det kan vi installatører jo godt lide, slutter Thomas Kold Christensen.

-los

Læs mere om Bad

17/1 2018