Aktuelle nyheder - Bad

Vil vise vejen for fremtidens brug af vand Indbygningsboksen Rapido Smartbox er et af de produkter, Grohe vil fremvise på standen på ISH-messen anno 2019.

Vil vise vejen for fremtidens brug af vand

På årets ISH-messe vil Grohe positionere sig som leverandør af komplette badeværelsesløsninger, køkkensystemer og intelligente løsninger til monitorering af vandforbruget

Del artiklen på

Når dørene åbnes for ISH 2019 i Frankfurt d. 11 marts, vil mere end 2400 internationale udstillere præsentere deres nyheder indenfor køkken og badeværelse, samt andre banebrydende innovationer.

Grohe vil i år præsentere et rekordstort antal af innovationer, og for første gang nogensinde positionere sig som leverandør af komplette badeværelsesløsninger, køkkensystemer og intelligente løsninger til monitorering af vandforbrug. Dermed tager virksomheden mottoet ’Water. Intelligence. Enjoyment’ til et nyt niveau, hvor vand bliver omdrejningspunktet for innovation.

Grohe kickstarter messen, der er verdensledende inden for miljørigtig brug af vand og energi i bygninger, med en keynote-tale fra CEO Michael Rauterkus, hvor han giver sit syn på, hvordan virksomheden aktivt viser vejen for fremtidens brug af vand med blandt andet digitale løsninger og intelligent monitorering af vandforbruget.

Fra hardware til intelligente løsninger
I det forløbne år har Grohe udviklet sig fra at være en hardwareproducent til at levere intelligente løsninger under kategorien Internet of Things (IoT). Den smarte vandstyreenhed Grohe Sense Guard har sikret virksomheden en position blandt Top 100 Insurtechs i Digital Insurance Agenda.

Digitaliseringen påvirker nye områder i vores liv hele tiden. Ændringen fra et Smart Home til et hjem som er intelligent forbundet, vil blive diskuteret af et højt profileret ISH-panel på messens tredje dag. Her afholder Grohe i samarbejde med Miele og Viesmann ’Intellignet Living Summit’, som vil have fokus på, hvordan intelligente løsninger til hjemmet kan lette hverdagen.

Det kan du forvente på ISH 2019
De besøgende på Grohes stand på ISH 2019 kan forvente et univers med innovationer på tværs af kategorier med rig mulighed for at teste og interagere med produkterne.

Nogle af de produktnyheder der er at se frem til på messen, er bl.a. en ny keramikserie og et bredt udvalg af farver og materialer, indbygningsboks til brus og en one stop-shop i køkkenarmatur, vandsystem og køkkenvask.

ISH finder sted hvert andet år og vil i år være åbent fra 11.-15. marts.

-los


Læs mere om Bad

12/3 2019
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri