Aktuelle nyheder - Bad

Villeroy & Boch på Architect@Work

Villeroy & Boch på Architect@Work

På stand nr. 131 vil virksomheden præsentere to helt særlige nyheder; TitanCeram porcelænsmateriale samt det nye douchetoilet ViClean-I100

Del artiklen på

Det nye materiale TitanCeram gør det muligt at designe produkter med usædvanligt præcise former, ekstremt tynde sider og skarpt optrukne kanter. Takket være Villeroy & Bochs særlige fremstillingsprocesser og kombinationen af ler, kvarts, feldspat og titanoxid får designerne nu helt nye muligheder for eksklusiv formgivning.

Det kan opleves på messen, Architect@Work, der finder sted d. 16. og 17. maj. Her præsenterer Villeroy & Boch de nye håndvaske af TitanCeram i serierne Memento og Artis. Takket være det nye materiale udmærker vaskene sig ved et ekstraordinært tyndt og elegant design med en stil og personlighed, der giver badeværelset et moderne udtryk.

Naturlig enkelthed
Douchetoiletter bliver i større og større udstrækning anvendt til projekter især på hoteller og i plejesektoren, hvor fordelene er åbenlyse og hygiejnen i centrum. Teknologien har sine rødder i Japan, men på messen i Forum præsenterer Villeroy & Boch deres helt nye model ViClean-I100, der som det første doucetoilet på markedet ikke ser sådan ud ved første øjekast. Det overraskende rene design med det fuldkommne flade låg skyldes at teknikken er integreret i keramikken fremfor i sædet, som ellers er normalt på den type avancerede toiletter.

På ViClean-I100 har designerne bag udviklet en innovativ HarmonicWave bruseteknologi, der skaber en unik følelse af velvære og grunding renlighed takket være den roterende og harmoniske bølge på brusestrålen. En intuitiv og nem fjernbetjening kombineret med en ViClean app gør betjeningen brugervenlig for alle.

Toilettet er udover brusefunktionen udstyret med DirectFlush skyllesystem og Ceramicplus overflade, Invisible Jet teknologi (brusedysen er integreret i Quaryl-panelet) og Quick Release mekanisme på toiletsæde. Kort sagt er ViClean-I100 toiletternes Rolls Royce med et design, der får andre brusetoiletter til at fremstå som klodsede og uæstetiske.

-kj

Læs mere om Bad

30/4 2018