Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Fuso eCanter på danske landevejeFuso eCanter kommer for første gang til Danmark. Den elektriske by-lastbil har en rækkevidde på 200 officielle kilometer.

Fuso eCanter på danske landeveje

Den nyeste udgave af Fuso eCanter kommer til Danmark, og det er en god nyhed. Det mest interessante er bilens rækkevidde, der oplyses til 200 WLTP kilometer

Del artiklen på

Af Jørli Petersen

Fuso var først med en fuld elektrisk lastbil i Europa. En lille lastbil vel at mærke, og når el-bilerne forsamles i Bella Center for at udveksle nyheder, er der også nyt fra Fuso, der har fået den første nye eCanter til landet.

Fuso eCanter viste den første ellert i 2017. En model, der ikke kom til Danmark, men det gør den nye. Det interessante er bilens rækkevidde, der oplyses til 200 WLTP kilometer. Ved bykørsel bør man kunne klare sig lidt bedre, og den lille Fuso er netop lastbilen til alle former for varekørsel i byerne.

Fuso eCanter i ny udgave yder 150 HK og 450 Nm. Den fås i flere vægtklasser, fra 4,25 til 8,5 t totalvægt, og selvfølgelig i flere længder og med flere typer akselafstand. Bilens egenvægt er mindst 2700 kg.

Læs mere om Biler til byggebranchen

27/10 2023