Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Ny varebil varmer op til Le Mans

Ny varebil varmer op til Le Mans

Iveco varmer op til Le Mans med 24 timers Danmarksstafet fra skagen til København i ny Daily

Del artiklen på

Som optakt til årets Le Mans får den helt nye Iveco Daily nu premiere på de danske veje med en 24 timers stafet hele vejen fra Skagen til København og stop i udvalgte byer undervejs. Køreturen starter kl. 14 i Skagen fredag d. 14. juni, hvor produktchef i Iveco Danmark A/S Martin Straarup tager den første tur med retning mod Aalborg.

Derefter skiftes forhandlerne til at sætte sig bag rattet fra by til by hele vejen frem mod København, hvor turen efter planen kulminerer med sidste stop kl. 15 lørdag d. 15. juni i Le Mans VIP-området på Docken i Nordhavn, hvor Iveco er medsponsor.

- Vi løfter sløret for den nye Iveco Daily med en tur gennem hele landet, der skal være med til at understrege, hvordan varebilen blandt andet sætter helt nye standarder for køreoplevelsen. Det gælder både inden for brugen af de nyeste teknologier, sikkerheden og de individuelt tilpassede og fuldt integrerede mobile og online funktioner, fortæller Finn Beck Christensen, Business Line Light Market Manager hos Iveco Danmark A/S.

Varebilen, der havde verdenspremiere i Torino i Italien i maj, er desuden den første i sin klasse, som fuldt ud lever op til Euro 6D/Temp normen. Dermed tilbyder den grønne transportmuligheder, hvor komforten går hånd i hånd med større trækkraft og forbedret brændstoføkonomi til gavn for brugernes egen forretning.

Data optimerer ydeevnen
Ifølge Iveco skal turen ikke mindst sætte fokus på de nye muligheder for at være forbundet digitalt og udnytte big data proaktivt. 

- Det betyder blandt andet, at vi centralt vil kunne holde styr på varebilens performance, lave proaktiv diagnostik og foretage de nødvendige justeringer, der skal til for at optimere bilens ydeevne. Det er alt sammen med til at sikre de afgørende ekstra procenter, der vil gøre en kæmpe forskel i brugernes hverdag, forklarer Finn Beck Christensen.

-jhn

Fakta:
Ud over Skagen og København gør den helt nye Iveco Daily holdt i Aalborg, Thisted, Holstebro, Silkeborg, Aarhus, Vejle, Vejen, Odense, Slagelse, Roskilde og Hillerød. På Ivecos Facebook-side kan man selv følge med i turen og se hele programmet, du finder den her


Læs mere om Biler til byggebranchen

14/6 2019