Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Årets varebil er kåretTitlen blev overrakt af Andreas Hedegaard fra Motorjournalisternes Klub Danmark, der her flankeres af Trine Krastrup (tv) fra Citroen Danmark og Hanne Sørensen (th) fra Opel Danmark og Peugeot Danmark

Årets varebil er kåret

Årets Varebil i Danmark er ikke en, men helt tre biler. I alfabetisk rækkefølge er det Citroen Berlingo, Opel Combo og Peugeot Partner der løb med den danske titel

Del artiklen på

Af Jørli Petersen

Årets Varebil i Danmark er ikke en, men helt tre biler. I alfabetisk rækkefølge er det Citroen Berlingo, Opel Combo og Peugeot Partner der løb med den danske titel, efter et uventet tæt opgør med feltets outsidere, de to store el-biler, MAN e-TGE og VW e-Crafter.

Det er ikke første gang fransk bilindustri sætter sig tungt på en dansk titel, men det kommer nok ikke helt uventet for rigtigt mange. Trillingerne kørte også med titlen Van of the Year 2019, så man kan sige der er fuldt hus, og hvis de tre vindere fra den lavere kategori, vandt den danske titel på en meget varieret modelprogram, mulighed for fuldt sikkerhedspakke med vigtigt nyheder for bløde trafikanter i de døde vinkler, ligesom den nye 1,5 diesel fra PSA giver lidt ekstra point til samlingen.

Sprinter dykkede
Årets mindre gode nyhed er måske Mercedes Sprinter, der måtte se sig henvist til en placering som nummer tre.
De sidste placeringer blev yderligere et tæt opgør mellem Toyota RAV4 og Ford Transit Connect. Et sølle point afgjorde kapløbet, til fordel for RAV4, der både var feltets eneste dansk ombyggede varebil, ligesom den er feltets eneste uden dieselmotor og eneste bil der kan købes som hybrid.
I næste udgave af BygTek kan du læse alt om redaktioens favoritter og hvorfor vi stemte som vi gjorde.


Årets Varebil i Danmark 2019
Endelig resultat

1 Citroen Berlingo, Opel Combo, Peugeot Partner 65 point

2 MAN e-TGE, VW e-Crafter 45 point

3 Mercedes Sprinter 37 point

4 Toyota RAV4 27 point

5 Ford Transit Connect 26 point


Læs mere om Biler til byggebranchen

22/3 2019
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.