left banner

Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Tæt opløb om at blive Årets Varebil 2018De fem finalister (fra venstre): Man TGE, Ford Transit Custom, Nissan e-NV200, Volvo XC40 og Iveco Daily.

Tæt opløb om at blive Årets Varebil 2018

Årets fem bedste biler er klar til den endelige finale, hvor det ligner et sjældent tæt opgør mellem meget forskellige nye varebiler

Del artiklen på

Af Jørli Petersen

Den sidste runde er afviklet, og første del af Årets Varebil i Danmark 2018 er afgjort. Feltet af nyheder er skåret ned til fem, og den sidste fintælling af stemmer kan blive nervepirrende og afgjort på målfoto. For årets fem bedste nyheder er så jævnbyrdige målt på stemmer efter den afsluttende gruppetest, at det er umuligt at pege på en sikker vinder.

Det bliver et opgør mellem to sværvægtere, en mellemvægter, en el-varebil og en ombygget dansk varebil.

I alfabetisk rækkefølge er det Ford Transit Custom, Iveco Daily, Man TGE, som er tre helt ægte og meget almindelige varebiler, det elektriske indslag kommer fra Nissan e-NV200 med 40 kWh batteri og mærkbar forbedret rækkevidde og forfinet teknik, mens den eneste dansk ombyggede varebil, der slap igennem til den endelige finale, er Car of the Year 2018 tilsat gule danske nummerplader, Volvo XC40.

Disse fem finalister udstilles på den store transportudstilling Vestfyn Trækker den sidste weekend i maj, og hvilken af de fem biler, der ender som Årets Varebil i Danmark 2018, bliver afsløret fredag den 25. maj kl. 16.00.

BygTeks favoritter
Det ualmindeligt jævnbyrdige felt af favoritter stemmer ikke helt med BygTeks stemmeseddel.

BygTek havde tre af de fem, og de to, vi ikke havde med, var Ford Transit Custom og Man TGE. Når vi gennemgår dette års kåring, forklarer vi hvorfor, at vi ikke stemte på disse to biler, og hvorfor vi mente, at Fiat Doblo med 1,4 liters turbo benzinmotor og Toyota Proace i ladversion burde være med blandt årets fem bedste nyheder.

På den måde har vi også tilkendegivet, at vores favorit blandt de store, tunge varebiler er den nye Iveco Daily, som ikke består af en enkelt ny varebil, men hele tre meget forskellige og meget aktuelle varebiler.

Læs om årets vigtigste nye varebiler i næste udgave af BygTeks trykte version og find ud, hvorfor BygTek stemte, som vi gjorde.

Læs mere om Biler til byggebranchen

18/5 2018
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.