Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

11 luksuslejligheder på Boulevarden i Aalborg

11 luksuslejligheder på Boulevarden i Aalborg

Wagner Ejendomme har med en omfattende ejendomsrenovering skabt 11 nye luksuslejligheder målrettet børnefamilier

Del artiklen på

Efter en omfattende renovering af hele ejendommen står 11 herskabslejligheder snart klar på en af Aalborgs mest attraktive beliggenheder på Boulevarden. Lejlighederne fordeler sig på fem etager, mens stueetagen indrettes til to erhvervslejemål.

Wagner Ejendomme ejer og administrerer bygningen, mens TL Byg har stået som entreprenør på renoveringsprojektet, der bl.a. har omfattet en totalrenovering af ejendommen indvendigt samt udskiftning af bygningens vinduer og tag. Samtlige lejligheder har desuden fået påsat altan ud mod bygningens vestlige facade, og ejendommen har fået tilføjet elevator samt en tagterrasse til fælles brug for de kommende lejere.  

Interesse for bylivet
Wagner Ejendomme, som i øjeblikket administrerer op mod 400 lejemål fordelt på 35 ejendomme, har allerede oplevet stor interesse for de 11 lejligheder:

- Vi er meget overvældede over den store interesse, der allerede har været for lejlighederne. Vi har været meget synlige i bybilledet igennem byggeprocessen, og det har fået flere til at henvende sig allerede inden, at byggeriet står færdigt, lyder det fra direktør i Wagner Ejendomme, Trine Wagner, som tilføjer, at det i høj grad er børnefamilier, der har rettet henvendelse:

- Vi oplever i stigende grad, at børnefamilierne vælger bylivet og rykker længere ind mod centrum, ligesom man i mange år har set i Aarhus og København. Det har vi selvfølgelig haft med i overvejelserne gennem renoveringen i forhold til størrelser og udnyttelsesmuligheder, som er forskellige i hvert enkelt lejemål.  

De 11 lejligheder står klar til indflytning den 1. juni 2018.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder