left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

13.278 fik tilskud fra Bygningspuljen i de to første forsøg

13.278 fik tilskud fra Bygningspuljen i de to første forsøg

Tilskuddene spænder over godt 5.000 kroner til over 3,5 millioner kroner

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Af et svar fra klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen til Carsten Kissmeyer fra Venstre fremgår det, at der er gennem de to ansøgningsrunder til Bygningspuljen fra oktober 2020 og april 2021 blevet givet i alt 13.278 tilsagn - deraf 5.4281efter ansøgningsrunden i oktober 2020 og 7.850 efter ansøgningsrunden i april 2021.

- Det bemærkes, at cirka 100 ansøgninger fra ansøgningsrunden i april 2021 endnu ikke er helt færdigbehandlet - eksempelvis grundet manglende oplysninger fra ansøger eller for særlige projekter, hvorfor antallet af tilsagn potentielt kan vokse, oplyser ministeren.

Store forskelle
Der er enorme forskelle i tilskudsbeløbene. Af svaret fremgår de ti mindste bevillinger og de ti største, og for de mindstes vedkommende ligger de på godt 5.000 kroner, mens de største løber op i over 3½ millioner kroner.

Gennemsnitsværdien af alle tildelte tilsagn er på 39.973 kroner

Læs mere om Byggeri

11/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.