Aktuelle nyheder - Byggeri

187 lejligheder med udsigt til havnefronten

187 lejligheder med udsigt til havnefronten

Lyngholm er den tredje af seks nybyggede boligøer, som samlet set kaldes Engholmene, og ligger ved den sydlige del af Københavns Havn med indtil videre 1114 boliger

Del artiklen på

Af Marie Larsen
 
På Lyngholm er der i dag latte to-go og lystbåde til døren, men som en hilsen til fortidens havnepakhuse står de nye boligkareer som et ’ü’ med gavlene mod vandet: En randbebyggelse og to enkeltstående punkthuse i midten.
 
De brunlige tegl på facaden er det visuelt bærende materiale, men fremspring og blændingsflader af brunaloxeret aluminium supplerer. De to midterste punkthuse har facader af glas og aluminium; mellem de murede huse står de som luftige glashuse med brune blændinger og skodder. De spejler omgivelserne og er anderledes, men dog beslægtede med murværket og formen på naboerne. Sammen gentager gavlene mod vandet det gamle klassicistiske arkitekturtema med to og to parvis tæt sammen, og med lidt held og en blå himmel spejler det hele sig henover den rustbrune kajkant og ned i det blålige havnevand.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 2.

Læs mere om Byggeri

26/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.