Aktuelle nyheder - Byggeri

26.000 besøgte Byggeri'18På de fire travle messedage sugede de besøgende masser at ny viden til sig om de nyeste produkter og løsninger, der kan hjælpe dem i hverdagen.

26.000 besøgte Byggeri'18

Byggeopsvinget i hele Norden smittede af på Byggeri '18, der blev besøgt af 26.000 fagfolk, som kom for at styrke netværket, samt se på nye løsninger og værktøjer, der kan hjælpe dem i hverdagen

Del artiklen på

Fra tirsdag den 13. marts og fire messedage frem valfartede over 26.000 professionelle fagfolk fra hele byggebranchen til Skandinaviens vigtigste byggefagmesse, Byggeri’18, i Messe C, Fredericia. I år havde messen mere end 300 producenter og leverandører som udstillere.

- Et byggeboom og en stigende efterspørgsel samt flere krav til byggeriet har sat ekstra fart på udviklingen af grønne innovative produkter, der både kan gøre dansk byggeri mere effektivt og bæredygtigt. Det har vi kunnet mærke på en succesrig messe, hvor de besøgende har fået et kig ind i fremtidens byggeri. Det kan vi blandt andet takke de mange engagerede udstillere for, som i år har ydet en ekstraordinær indsats med de flotteste og mest inspirerende stande, jeg endnu har oplevet ved en Byggeri-messe, siger Palle Thomsen, adm. direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, som arrangerede Byggeri’18.

Samlingspunkt for hele branchen
Det er ikke bare arrangøren bag Byggeri’18, der er begejstret for byggefagmessen i Messe C. Blandt de mange udstillere kan der spores stor tilfredshed med messens evne til at tiltrække de rigtige besøgende.

- Byggeri-messen er branchens samlingspunkt, og vi har altid været med. Her kommer vi som en dansk producent i direkte dialog med de helt rigtige professionelle fagfolk som håndværkere, forhandlere og projekterende. I år lancerede vi flere produkter og løsninger på selve messen og har fået god respons fra de mange besøgende, der lagde vejen forbi vores arbejdende messestand. Så vi kommer igen i 2020, siger Anders Bertelsen Toft, direktør hos byggematerialeproducenten Alfix.

Klogere på nye produkter og nye løsninger
Også hos de mange messebesøgende var der rosende ord til Byggeri’18 og udstillerne. Blandt andet fra Lennart Sørensen fra Svendborg, som arbejder i et byggecenter.

- Messen har både givet mig og vores mange kunder en masse inspiration, viden og et godt netværk. Man bliver klædt fagligt godt på og får udvidet sin horisont i forhold til nye produkter og løsninger, som vi kan tage med hjem og bruge i vores daglige arbejde. Så messen er en rigtig positiv oplevelse, siger Lennart Sørensen.

Arrangørerne bag Byggeri’18, Brancheforeningen Danske Byggecentre, vil i foråret gennemføre en række tilfredshedsundersøgelser blandt de besøgende, udstillere og medlemmerne af Danske Byggecentre for at skabe sig et indtryk af branchens tilfredshed med messen.

-jhn

Læs mere om Byggeri

19/3 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.