Aktuelle nyheder - Byggeri

Aktiviteten i byggebranchen sikrer rekordregnskabAdm dir. Mads Møller Hansen og koncernchef Svend Møller Hansen er stolte over årets flotte resultat i den nordjyske familiekoncern.

Aktiviteten i byggebranchen sikrer rekordregnskab

Svend Møller Hansen Holding i Hobro har offentliggjort et samlet koncernregnskab med rekordflotte tal på bundlinjen

Del artiklen på

Svend Møller Hansen Holding A/S er moderselskab for både industriproduktion samlet under DS Gruppen A/S samt udlejning af industriejendomme, finansieringsvirksomhed og landbrugsdrift. Alle divisioner i moderkoncernen har præsteret en markant vækst i regnskabsåret 2020/2021.

DS Gruppen A/S, der ledes af administrerende direktør Mads Møller Hansen, udgør størstedelen af holdingselskabets aktiviteter. DS Gruppen med de underliggende datterselskaber er en af Nordens største industrikoncerner indenfor stål og beton til byggeri og de tegner sig da også for en betragtelig del af årets flotte resultat. Regnskabet viser en samlet omsætning i DS Gruppens selskaber på 2.130 mio. kr. og et nettoresultat på godt 220 mio. kr.

- Der summer af aktivitet i byggebranchen, men i lighed med mange andre brancher, er vi udfordret af stærkt stigende råvarepriser, mangel på materialer og ligeledes mangel på arbejdskraft udtaler administrerende direktør Mads Møller Hansen.

Store dele af byggebranchen fortsatte, nærmest uanfægtet, under corona-nedlukningerne, men den globale sundhedskrise influerer nu markedet i form af råvarekaos med eksplosive prisstigninger på både materialer og underentreprenørydelser.

- Det mærkes også i DS Gruppen og i vores datterselskaber. Det har stillet store krav til vores organisation og til kundernes beslutningshastighed i forhold til prisfastsættelse af råvareleverancerne. Men, vi har formået at holde momentum og tilmed øget aktivitetsniveauet, så det ville være odiøst at beklage sig, fortsætter Mads Møller Hansen.

Hele vejen rundt i vores koncern – på tværs af selskaber, afdelinger og lande oplever vi, at synergieffekten mellem vores selskaber er realiseret til en markant fremgang i det samlede årsregnskab for DS Gruppen A/S, forklarer Mads Møller Hansen.

- DS Gruppen A/S kigger ind i et nyt regnskabsår med fortsat travlhed og fyldte ordrebøger. Vi glæder os over, at der er gang i hjulene og sætter vores lid til, at de turbulente coronaeffekter er midlertidige og tror på, at markedet stille og roligt vil stabilisere sig, supplerer koncerndirektør Mads Møller Hansen.

-pf

Læs mere om Byggeri

19/11 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.