Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Anbefal nye husejere at få en forsikring

Anbefal nye husejere at få en forsikring

ANNONCE: Det er omkostningsrigt at blive boligejer i dag, fordi der er mange krav til husets stand og indretningen af boligen

Del artiklen på

Men det kan især blive en dyr affære, hvis der sker skader på huset, som man ikke havde forventet. For at sikre husejere mod skader og lignende på huset, kan kyndige fagfolk fra byggebranchen anbefale nye husejere at få en husforsikring og forsikring mod bygningsskader, som vil være en god service at gøre dem opmærksomme på.

Derfor er forsikring vigtig

Der er mange ting, som husejere skal have styr på. Og er man ny husejer, så er det for mange en ukendt verden. Skal man for eksempel have lavet et nybyggeri, som er en spændende proces, er der især fokus på opbygningen af huset. Det kan gøre, at de kære husejere glemmer alt om forsikringer, fordi de er optaget af nybyggeriet. Men hvis der sker skader undervejs, kan det komme til at koste dyrt, som er en ærgerlig situation for den pågældende husejer.

Her vil det være god service af byggefirmaer at rådgive kunderne om, at man kan få en såkaldt byggeskadeforsikring. Den sikrer de kommende husejere mod bygningsskader. Med fordel kan flere byggefirmaer selv tilbyde det, hvilket er en god sikring for kunden, og som gør jeg til en troværdig udbyder.

I den forbindelse kan byggefirmaer også anbefale husejere at få en husforsikring, så de er forberedt hvis der sker tyveri, hærværk eller røveri. Desuden kan husejere blive forsikret mod vandskader, som er vigtigt at blive dækket mod i Danmark, hvor der falder meget nedbør.

Få mere information omkring bolig, og hvad man bør være opmærksom på her.

Læs mere om Byggeri

11/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder