left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Awardshow løfter håndværkerfagetAwardshowet Årets Håndværker afholdes for ottende gang, og i år løber showet over to aftener, hvor 44 prisvindere skal findes.

Awardshow løfter håndværkerfaget

At vælge håndværker kunne ofte være forbundet med en masse usikkerheder, og derfor stiftede Peter Birkelund og Mads Teissøe anmeld-haandvaerker.dk og awardshowet Årets Håndværker, der finder sted i morgen og torsdag

Del artiklen på

I år er det ottende gang Årets Håndværker afholdes, og der er blevet skruet op for bluset, når den røde løber til den kulturikoniske Cirkusbygning rulles ud. Her vil et sandt rend af kendisser og håndværkere fylde Cirkusbygningen til årets awardshow, som i år fejres over to aftener - onsdag d. 10. april og torsdag d. 11. april.

Det hele startede i 2006, da Peter Birkelund og Mads Teissøe oprettede 'anmeld-haandvaerker.dk', som ud fra anmeldelser fra tidligere kunder tilbyder bygherrer muligheden for at finde den rette håndværker.

En af de mange virksomheder, der har mærket, hvad det betyder for forretningen at få gode anmeldelser fra kunderne på anmeld-haandvaerker.dk, er Flex Gulvservice. Firmaet fra Ølstykke, der primært lever af at afslibe og efterbehandle gulve hos boligejere, private og offentlige virksomheder, har gennem årene vundet 'Årets Gulvmand' tre gange:
 
- For os spiller kundernes feedback en stor rolle, den giver rigtig god eksponering, og de fleste finder i dag deres håndværker via nettet. Vi har altid haft travlt i firmaet, men vi kan mærke, at titlen som Årets Gulvmand giver ekstra arbejde, siger indehaver Lars Hendrichsen, som til daglig står i spidsen for Flex Gulvservice.

Et fortjent klap på skulderen
Efter seks år med anmeld-haandvaerker.dk og hundredvis af anmeldelser kom ideen til at hylde håndværkerfaget. 2012 var året, hvor Årets Håndværker blev afholdt for første gang. Dengang fra en lille scene i hjørnet af Forum med 41 finalister og deres nærmeste familie. Målet dengang og nu er stadig det samme:

- Vores mål med awardshowet er stadigvæk at hylde håndværkernes faglighed, kundeservice og forventningsafstemning med kunden. Vi vil give dem et klap på skulderen, for det fortjener de, fortæller medstifteren af anmeld-haandvaerker.dk, Peter Birkelund.

Og efter de to stifteres mening er der masser af gode historier. De danske håndværkeres kvalitetsniveau er utroligt højt. De dårlige historier om karteldannelser i branchen og byggesjusk skal ikke have lov til at præge overskrifterne, hvis det står til Peter Birkelund og Mads Teissøe:

-  Årets Håndværker er håndværkerfagenes aften. Og ifølge anmeldelserne er der rigtig mange virksomheder, der leverer ydelser af høj kvalitet. Virksomhederne, der modtager de bedste anmeldelser, ender som finalister i deres kategori. De tilbagevendelser, vi får fra vores brugere, er, at vores platform er til stor hjælp, når den rette håndværker skal vælges. Lægger man sig i selen, er serviceminded og leverer et godt stykke håndværk, bliver man også belønnet med en fyldt ordrebog, siger den anden medstifter, Mads Teissøe.

Om Årets Håndværker 2019
- I år skal der uddeles priser i hele 44 kategorier, hvor der i 2018 var 23 kategorier. Der er også indstiftet en helt ny pris til Årets Håndværkerlærling.

- Finalisterne udvælges på baggrund af kundernes anmeldelser af håndværksfirmaerne på hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk i løbet af året. Anmeldelserne underkastes en statistisk dataanalyse ud fra en model udviklet på DTU - Danmarks Tekniske Universitet. Analysen sikrer, at udvælgelsen af finalisterne sker på et objektivt og uvildigt grundlag.

- Når dette års 238 finalister er fundet ved hjælp af algoritmen udviklet på DTU, sker den endelige kåring af årets 44 prisvindere af en fagjury.

-kj

Læs mere om Byggeri

9/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.