left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Banedanmark peger på Bravida til millionopgaveTil opgaven kommer Bravida til at benytte en projektleder, projektkoordinator, montører samt op til 4-5 lærlinge.

Banedanmark peger på Bravida til millionopgave

Bravida og Banedanmark har underskrevet rammeaftale om service, vedligehold, support og fejlretning af eksisterende anlæg inden for stærkstrømsområdet. Aftalen gælder anlæg på Københavns Hovedbanegård, Kyst- og S-banen

Del artiklen på

De kommende år skal Bravida stå for vedligehold af Banedanmarks stærkstrømsinstallationer på Københavns Hovedbanegård, Kyst- og S-banen. Her kommer mange af Bravidas kompetencer i spil indenfor ventilation, køling, pumpeanlæg, brandsikringsudstyr, perron- og terrænbelysning, UPS-anlæg og nødstrømsgeneratorer, eltavler og fremmednetstik.

Den nye rammeaftale, der er i udbud for første gang, har en varighed på op til tre år. Rammeaftalesummen for hele perioden er på maksimalt 46 millioner kroner eksklusiv moms.

- Vi er glade for, at vi er blevet valgt til opgaven, der styrker os inden for infrastruktur med de tekniske fag, ligeledes ser vi en god mulighed for at få uddannet en del lærlinge som får stort kendskab til infrastruktur. Vi har høje forventninger til samarbejdet og ser frem til at komme i gang, siger Ole Høgh, der er regionsdirektør i Bravida Danmark region infrastruktur.

Aftalen træder i kraft den 1. december i år.

-dc

Læs mere om Byggeri

11/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.