Aktuelle nyheder - Byggeri

Barslund går konkursSidste år havde Barslund en omsætning på knap 900 millioner kroner. Foto: Barslund.

Barslund går konkurs

470 medarbejdere skal sandsynligvis finde sig en ny arbejdsgiver, efter en af landets største entreprenører mandag måtte dreje nøglen om

Del artiklen på

Byggefirmaet Barslund, der er en af de største jordentreprenører i Danmark, er gået konkurs.
Det oplyste det nordsjællandske firma ifølge Ritzau mandag på LinkedIn.

- Det er med stort vemod, at vi må meddele, at Barslund per dags dato er erklæret konkurs, skriver virksomheden på det sociale medie.

Barslund er grundlagt i 1980 og er en familieejet virksomhed. Konkursen betyder, at cirka 470 medarbejdere sandsynligvis skal finde nyt arbejde. Et fejlslagent svensk motorvejsprojekt har efter alt at dømme været en væsentlig årsag til de økonomiske problemer, og de seneste to år har Barslund samlet tabt næsten en kvart milliard kroner.

Med velvilje fra flere banker har Barslunds ledelse forsøgt til det sidste at redde virksomheden med en større strategiplan. Men altså forgæves. Man forsøger dog stadig at finde en løsning for de mange medarbejdere og åbne byggesager:

- Der arbejdes på højtryk for at finde en løsning, således at byggesager og medarbejdere kan fortsætte i et nyt regi. Indtil da vil al aktivitet på byggepladserne være sat på standby, skriver Barslund på LinkedIn.

-dc

Læs mere om Byggeri

23/11 2021
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.